Hengailua espanjalaisilla portailla

Espanjalaiset portaat eivät ole kuulemma espanjalaiset sitten ollenkaan, mutta väliäkös sillä, kun jokainen turisti haluaa käydä niillä istuskelemassa. Myös me. Ja ihan kivahan niillä portailla oli rentoutua ja katsella alas ihmisvilinää ja ihmetellä mustia luksusautoja, jotka lipuivat arvonsa mukaisesti kalleimmalle ostoskadulle. Aurinko ei ollut illasta enää polttavan kuuma ja portailta löytyi varjoisiakin kohtia. Joku soitti selän takana kitaraa. Vielä kun olisi tajunnut hakea kaupasta jotain juomista mukaan…

CIMG3174 2 CIMG3176_3 CIMG3177 2 CIMG3178 2 CIMG3179 2 CIMG3180 2 CIMG3185

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: