Loma, kiitos!

Viime aikoina blogissa on ollut melko hiljaista, mutta se ei johdu inspiraation vaan ajan puutteesta. Olemme viime viikot tehneet niin asuntokauppoja kuin muuttokuormia, pikkutarkkaa siivoamista ja tarpeettomien huonekalujen myymistä. Uusi koti on samalla seudulla kuin vanhakin, joten onneksi vaihtaminen sujui kuitenkin astetta kivuttomammin.

Istanbulista olisi vielä vaikka mitä kirjoitettavaa, mutta seuraava reissu painaa päälle. Tällä kertaa kyseessä on ihan oma loma, mitä kyllä alkaa 5kk työrupeaman jälkeen kaipaamaan. Puhumattakaan siitä, että viime aikoina on juostu tuli hännän alla milloin pankkiin, milloin myytävään kotiin pikasiivousta tekemään.

auringonallaP1260769

Loman tapahtumapaikkana tulee olemaan Thaimaa, seitsemän vuoden tauon jälkeen! Vaikka palaan sinne hieman ristiriitaisin fiiliksin, niin odotan reissulta paljon ihania Thaimaa-juttuja, joita olen kaivannut. Ja ruoka, se jos mikä on ihan ykkösjuttu ja todennäköisesti keskitymme lähinnä syömiseen. Ja jos sais levättyä, niin olis aika mahtavaa!

tien beach 40

Läppäri ei kulje tällä kertaa mukana, sillä loma on hieman lyhyehkö ja paras arjesta irrottautuminen tapahtuu offlinessa. Insta sen sijaan päivittyy varmasti jatkuvasti, joten voit seurata reissua @heidialande. Hyvää pääsiäislomaa!

auringonallatien 004

8 vastausta artikkeliin “Loma, kiitos!

  1. Voi että tekis mieli jo itselläkin taas lämpimään vaikka täällä Ausseissa on vasta tullut syksy. Ikuinen matkakuume. Thaimaahankin pitäisi joskus lähteä uudestaan.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: