Palmuterapiaa

Nyt on juuri se aika vuodesta, kun seilataan vaarallisilla vesillä. Jos en ole marras-joulukuun vaihteessa kaukana päiväntasaajan lähettyvillä, olen ainakin kovasti näpyttelemässä lentolippuja sille suunnalle. Hiihto- tai pääsiäisloma alkaa kutitella mieltä jo kummasti ja eri matkailusivustot käyvät kuumana, kun yritän optimoida käytettävät lomapäivät, budjetin ja pään sisällä olevat haaveet.

Marraskuussa käy myös aina niin, että kaikki kiire kasautuu jollekin tietylle hetkelle. Tällä viikolla oli yksi sellainen päivä, että en tiennyt enää miten järjestelen asiat niin, että olen jokaisessa paikassa oikeaan aikaan ja vielä päivän lopuksi ihan hengissä. Ja plussaa olisi, jos muutenkin selviytyisi töistään, opinnoistaan ja henkilökohtaisesta elämästään läpi kunnialla. Sen jälkeen kävinkin sen verran ylikierroksilla, että sain käyttää koko yön matkahaaveiluun, kun ei unikaan oikein tullut. Huolimatta siitä, että olin ihan rättiväsynyt, kuten marraskuussa yleensäkin.

Nyt jos koskaan tarvitaan palmu- ja rantaterapiaa. Ja ehkä se matkavaraus. Mutta jos nyt aluksi vain matkustaisi mielen sopukoissaan näihin maisemiin, sillä haaveissa ei ole sesonkilisää tai hankalia loma-aikoja.

Välillä on vaikea muistaa, että olen joskus asunut
marraskuussa myös tällaisissa maisemissa:

koh larn 0042koh larn 010
auringonallatien 004tien beach 40

Karibia-Florida -akseli ei ole hullumpi paikka viettää marraskuuta
-ainakaan hurrikaanikauden jälkeen!

auringonallaP1220305auringonallaP1260769
auringonallaCIMG0786PC251211

Intian auringonlaskut <3
Vuosia sitten marraskuu näytti tältä:

auringonallaGoa2009 408auringonallaGoa2009 008
auringonallaIMG_1656auringonallaGoa2009 112

4 vastausta artikkeliin “Palmuterapiaa

  1. Huh, mitä marraskuisia maisemia! Ja I feel you tuon kiireen kanssa, huh marraskuulle. Mää mietin tuota hedelmäkulhoa varmaan vielä ens viikollaki. 😀

    1. Sama juttu, en saa tuota kulhoa (ja intialaisen biitsin tunnelmaa) mielestä sitten millään 😉 Onneksi marraskuu vaihtuu ihan kohta joulukuuksi ja se on aina astetta parempi ajankohta, kun kiire loppuu sentäs jossain vaiheessa!

  2. Eihän tämä kommentointi nyt mene ihan kerralla putkeen… mutta olin sitä sanomassa ennen kuin tämä teksti hävisi, että sama homma täällä tuon auringosta haaveilun kanssa. Mutta tällä kertaa passaan ja jatkan ostoslistan väkertämistä Ruotsin reissua varten. Kunhan siellä on lunta tai edes pakkasta niin riittää kyllä 😉 toivottavasti sä saat kaikki hommat edistymään niin, että saat aimo annoksen aurinkoa 🙂

    1. Voi ei, minnehän aikaisempi kommenttisi on hävinnyt, ilmeisesti jonnekin bittiavaruuteen 😦 Mutta kiva, kun jaksoit kirjoittaa uuden! Kyllä, lumi ja pakkanenkin olisi paljon kivempi kuin tämä jatkuva pimeys ja vesisade. Toivotaan, että niitä on edes Ruotsissa 🙂 Mä olen täällä jo ihan sormi hiirellä valmiina lentojen varaukseen, ainoa mitä jahkaan on mahdolliset tulevat paremmat tarjoukset 😀

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: