New Yorkin parhaat palat

Syyslomaviikko New Yorkissa oli unelma, joka vihdoin pääsi toteutukseen. Ja taidan olla aika varma siitä, että syksy on lempivuodenaikani Nykissä! Kevät on myös kiva kirsikankukkineen, mutta jotenkin syksy putoavine lehtineen on ihan täydellistä New Yorkia.

Kirjoitan matkapäiväkirjoja niin usein kuin mahdollista (toimiva nettiyhteys, ylimääräinen vapaahetki hotellilla), sillä matkan jälkeen minulle käy aina näin: kaikki oli aivan huippua, täydellistä ja upeaa! Minun on hankala muistaa mitään negatiivisia asioita jälkikäteen, eikä suhtautumiseni ylipäätään ole edes neutraalia, vaan jopa ylipositiivista. Totuus kuitenkin on, että juuri koskaan mikään matka ei mene prikulleen niin kuin haluaisi ja väistämättä vastaan tulee pieniä ongelmia, suunnitelmien muutoksia tai pettymyksiä.

Nyt kun olemme olleet jo lähes viikon kotona, on minulla hirveä ikävä Nykiä. Luulin, että tämä reissu, monesko lienekään, olisi kuin sinetti kokonaisuuden päälle: syysreissun jälkeen olen nähnyt kaupungin jokaisena vuodenaikana. Mutta mitä vielä, palo matkustaa New Yorkiin vaan lisääntyi! Tässä reissun parhaita hetkiä kuvien muodossa. Lisää seuraa piakkoin!

auringonallaIMG_4588auringonallaPA181200
auringonallaIMG_4658auringonallaPA191327
auringonallaDSC_1435auringonallaDSC_1482
auringonallaDSC_1492auringonallaPA211380
auringonallaDSC_1651auringonallaPA211422
auringonallaPA211451auringonallaPA211458
auringonallaPA220115auringonallaPA220120
auringonallaPA221529auringonallaPA221551
auringonallaPA231631auringonallaPA231682
auringonallaDSC_1719auringonallaIMG_4576
auringonallaPA241773auringonallaPA241742
auringonallaPA241788auringonallaPA241840

5 vastausta artikkeliin “New Yorkin parhaat palat

  1. Onko tuo katu missä on punainen rakennus, niin sinkkuelämään carrien kotiportailta ? Näyttäisi ainakin vähän siltä 🙂

    1. Carrien kotiportaat on Perry Streetillä, jonkin verran tästä länteen päin. Käytiin siellä joskus 🙂 Tosin tämän tien varrella taisi olla jotkut toiset tunnetut portaat, sillä niiden edessä oli riimu ja paikalla oli muutama tyyppi kameran kanssa. Kaunis katu joka tapauksessa!

  2. Kuulostaa kivalta! 🙂 vissiin kallista asuinaluetta 😏 mahtaakohan siinä Carrien kotiportailla olla kanssa joku riimu ettei ihan lähelle pääse ?

    1. Juu, siinä on kans ketju ja lisäksi kyltti, että ei saa häiritä talon asukkaita eikä nousta siihen portaille. Nuo alueet on kyllä viehättävintä New Yorkia, kauniita taloja ja vehreitä katuja 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: