Muistoja Meksikosta

Siskoni on lähdössä lomailemaan Meksikoon ja heti lennot ostettuaan hän oli (tietenkin) suunnannut blogini puolelle kurkkaamaan Meksiko-jutut ja vinkit. Paitsi että koska tämä tollo (minä, ei siskoni) meni joskus pari vuotta sitten kadottamaan kaikki bloginsa kuvat, niin eihän sieltä löytynyt oikein mitään. Laiskuus, mikä ihana tekosyy jättää omat virheet korjaamatta!

Mutta nyt voin ylpeänä ilmoittaa, että kuvat ovat tulleet Meksikon osalta takaisin! Eli jos haluat nähdä jättimäisen koppiksen ja Coban Indiana Jones -henkiset maisemat, sateisen Cozumelin ja kuuluisan Chichen Itzan, niin klikkaa ihmeessä. Hyvityksenä olen koonnut tähän julkaisemattomia kuvia Meksikon lomastani, joka tapahtui siis kymmenen(!) vuotta sitten.

Playa del Carmen valittiin muuten juuri Mondon Top 50 -kohteiden listaykköseksi rantakohteissa. Ja kyllä, Carmenin ranta (varsinkin Mamita) oli hieno!

mexico (83)_1024 mexico (77)_1024 mexico (74)_1024 mexico_1024 mexico (86)_1024 mexico (179)_1024 mexico (176)_1024 mexico (250)_1024 mexico (241)_1024

4 vastausta artikkeliin “Muistoja Meksikosta

    1. Tuliphan tääkin tehtyä viimein 😉 Nuo rannat oli kyllä mielettömän ihanat ainakin silloin, tuskin ne on mihinkään muuttuneet. Me ei käyty Tulumissa, koska rahat loppui kesken, mutta sitä on kyllä kehuttu kovasti maisemiltaan (Maya-rauniot+meri). Eli raunioista käytiin Cobassa ja Chichen Itzassa. Matkalla pysähdyttiin Valladolidin kaupungissa, mistä on noi ensimmäiset kuvat.

  1. Kyllä on omastakin Meksikon reissusta jo iäisyys vierähtänyt. Kyllä nuo rannat oli vaan sillon ihan mielettömät ja ovat sitä varmaan nykyäänkin. Tosin, mitä on tullut luettua ilmeisesti nuista rannoista ei ole enää mitään toivoa nauttia kaikessa rauhassa, mikä on kyllä ihan älyttömän harmi.

    Sua odottaa myös #blogisitarina haaste mun blogissa, jos et oo vielä ottanu osaa. : ) Linkkaa mulle, jos oot jo ottanut, mulla on menny nimittäin sitte ihan ohi.

    1. Kiitos Katja haasteesta, en ole vielä tehnyt ja teen kyllä mielelläni 🙂 Ja arvaa oonko täs pari päivää jo miettinyt, että mihin ihmeeseen ne meidänkin kahvittelut oikein jäi?? 😀 Sitten kun sä oot tullut reissusta ja mä oon käyny syyslomareissun, niin ehdottomasti vihdoin toteutetaankin se!

      Ihan totta, monet paikat on vielä kymmenen vuotta sitten olleet kivan rauhallisia, mutta sitten saa myöhemmin kuulla, että tilanne on nykyään ihan eri. Onneksi on itse käynyt ennen suuria massoja, ainakin jossain 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: