Lauantai-ilta Orchard Roadilla

Singaporen Orchard Road on kaupungin pääostoskatu. Emme käyneet siellä varsinaisesti ostoksilla, mutta psykedeelisesti valaistut ostoskeskukset houkuttivat meitä räpsimään muutamia kuvia iltapimeällä. Ongelmaksi meinasi kylläkin aluksi koitua se, että emme löytäneet ulospääsyä valtavasta ION Orchard -ostoskeskuksesta, jonka pohjakerroksessa Orchardin metroasema sijaitsee. Missään ei tuntunut ovan karttoja ja Exit-opastukset veivät aina varauloskäynneille. Lopulta löysimme pääovet, pääsimme ulos ja kävelimme Orchard Roadia seuraavalle metroasemalle asti. Luksusliikkeitä ja ihan tavallisia putiikkeja riitti korttelikaupalla, mutta meille riitti niiden ulkokuori.

DSC_3063
DSC_3058
DSC_3061
DSC_3064
DSC_3065
DSC_3077
DSC_3073
DSC_3092
DSC_3078
DSC_3102
DSC_3110
P9285431

4 vastausta artikkeliin “Lauantai-ilta Orchard Roadilla

  1. Tyttö ja vävy tulivat tänään meille viideksi päiväksi. Näytin blogistasi muutaman artikkelin. Ihastelimme yhdessä kuviasi.

    Säälittää omat räpellykseni rinnallasi, mutta puolustuksekseni sanottakoon, että kuvaan kännykälläni nopeasti samalla, kun lähes juoksen, pysyäkseni kaverini kannoilla. En ehdi katsoa kuvakulmia, mutta vaikka ehtisinkin, niin en varmaan yltäisi samalle tasolle kanssasi.

    On ilo lukea matkoistasi maailmalle.

    1. Onpa kiva kuulla, että olette lukeneet postauksiani yhdessä! Ja vien kehut kuvaajalle, sillä nämä iltakuvat ovat pääsääntöisesti Antin ottamia, hänellä kun on paljon parempi kamera kuin minulla. Minäkin otan nykyään paljon kuvia kännykällä. Onneksi nekin on entistä hyvälaatuisempia. Kännykällä on niin kätevä kuvata nopeita tilanteita! Ja tunnelma on tietenkin tärkein 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: