Hyvää joulua!

Joulu on hiipinyt taas meidänkin kotiin, vaikka kaiken työkiireen keskellä luulinkin hukanneeni sen kokonaan. Joulukoristeita ei ole, mutta lyhdyt ovat loistaneet ulkoterassilla koko tähän astisen talven ja olohuoneen kirjahyllyä koristavat juhlavalot ihan vakiona. Joulusiivous kiteytyi imurointiin ja puolihuolimattomaan pölyjen pyyhintään. Onneksi minun ei varsinaisesti tarvitse laittaa joulua, sillä suuntaamme huomenna valmiiseen pöytään Savon suunnalle. Ja kun palaamme sieltä, odottaa meitä lisää valmiita joulupöytiä ja -ruokia. Mitä luksusta!

Joululoma on monelle ainoa mahdollisuus matkustaa kauemmaksi talviaikaan. Viidellä vapaapäivällä saa usein paljon pidemmän loman kuin perinteisen viikon. Mekin suuntasimme kaksi vuotta sitten Miamiin ja New Yorkiin. Loma oli mitä ihanin, mutta toisaalta olo oli hieman haikea, varsinkin ennen istumista Lontoon kautta Floridan lämpöön suuntaavaan koneeseen. Jos joskus harvoin pidän talvesta, niin se on jouluna. Silloin pakkanen on ehdottomasti plussaa ja lumi enemmän kuin tervetullutta. Onneksi saimme molempia vihdoin viime viikonloppuna!

Ihanaa ja rauhallista joulua kaikille, olittepa sitten koti-Suomen talvessa tai maailmalla!

DSC_4589

4 vastausta artikkeliin “Hyvää joulua!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: