IGTravelThursday / Minä pähkinänkuoressa

Heitin viime viikon IG-torstaissa ilmoille sisustusaiheisen haasteen ja samalla kierroksella myös Urbaani Viidakkoseikkailijatar Laura haastoi muut bloggarit esittelemään itsensä pähkinänkuoressa. Ja tottahan siihen pitää tarttua heti seuraavana torstaina. Tiedossa siis valikoituja faktoja ja kuvia minusta. Oli muuten todella vaikea löytää itsestä Instagram-kuvia!

kuva-5

 • Olen 31-vuotias ja kolmesta siskoksesta vanhin.
 • Olen syntynyt Kuopiossa, asunut suurimman osan lapsuudesta ja nuoruudestani Siilinjärvellä ja nyt olen ollut jo yli kymmenen vuotta oululainen.
 • Koulutukseltani olen KTM ja pääaineeni oli aikoinaan markkinointi (voin sanoa jo aikoinaan, kun valmistumisesta on useampi kuin muutama vuosi).

IMG_20120713_224347

 • Asun rivitalokolmiossa Oulun kaupunkialueen laitamilla. Haluaisin asua yhtä aikaa sekä kaupungin keskustassa että rauhallisesti luonnon lähettyvillä. Valinnan edessä päädyimme kuitenkin ”maalle”.
 • Perheeseeni kuuluu avomies Antti ja sekarotuinen koira Aada.
 • Menemme naimisiin elokuussa, joten ensi syksynä on tiedossa myös häämatka!
 • Minua kosittiin Brooklynin sillalla auringon laskiessa ja tuhansien pienten valojen syttyessä. Se oli täydellistä.

WP_20130721_078

 • Olen matkustanut yhteensä 30 maassa. Minun täytyi tehdä laskemista varten erillinen lista, sillä en keräile käytyjä maita tai kiinnitä erityistä huomiota asiaan. Listalta saattoi hyvin myös unohtua jotain, sillä olen melko huonomuistinen.
 • Olen asunut muutamien kuukausien pätkiä Jenkeissä, Espanjassa ja Thaimaassa. Tosin Jenkeissä asuin isäntäperheessä 2kk opiskelematta mitään, joten en laske sitä varsinaiseksi asumiseksi. Espanjassa opiskelin Málagan yliopistossa ja Thaimaassa olin työharjoittelussa.
 • Olen tällä hetkellä Brysselissä työmatkalla. En ole käynyt kaupungissa aikaisemmin, joten toivottavasti ehdimme tutustumaan myös itse kaupunkiin. Ainakin kuuluisia simpukoita pitää päästä maistamaan!

IMG_20120811_214838

IGTravelThursday on Instagram-kampanja, jossa tägätään omia matkailuaiheisia kuvia tunnisteella #IGTravelThursday. Näin saadaan kivoja matkailuaiheisia vinkkejä kiertoon kuvien muodossa. Kampanjan järjestäjiä ovat Destination Unknown Satu, Kaukokaipuun Nella ja Running with Wild Horses Veera Bianca. Oma Instagram-profiilini löytyy @auringonalla.

32 vastausta artikkeliin “IGTravelThursday / Minä pähkinänkuoressa

 1. Tää onkin hauska haaste, paljon tuli sustakin uutta infoa! Oon muuten seuraillut mielenkiinnolla sun Brysselipostauksia. Äkkiseltään se kaupunki ei ainakaan mulle kovin mielenkiintoinen ole, joten kiva nähdä muiden kulmia kaupunkiin. 🙂

  1. Mun ei olisi tullut lähdettyä Brysseliin ilman työmatkaa, sillä ole aina luullut kaupungin olevan vain pelkkää virastotaloa. Olin kyllä ihan väärässä, ehdittiin muutamassa päivässäkin nähdä paljon kaikkea kivaa 🙂

 2. Jee, hauska ja mielenkiintoinen haaste! Sisustushaaste on jäänyt korvan taa, pitää kattoa toteutanko sen täällä vai sitten uudessa kodissa. 🙂 Kivoja tämmöset! Ja EN KESTÄ tuota sun kosintaa, niiin ihana! Joko häämatkasuunnitelmat on selvillä?

  1. Niin ja nyt meillä on niin hyvä tekosyy vierailla kyseisellä sillalla vähintään kerran vuodessa 😉 Häämatkasuunnitelmat ovat vahvistuneet päivä päivältä, mutta varauksia ei ole ja päivämääriä arvotaan vielä hieman. Paljastan kyllä lähiviikkoina lisää! 🙂

  1. Eikö siitä ole koskaan ollut puhetta? Ehkä miellän itseni enemmän siilinjärveläiseksi, kun Kuopiossa olen asunut vain kolme ensimmäistä vuottani 🙂 Toki siellä on tullut vierailtua ihan yhtenään, kun siinä parin kymmenen kilometrin päässä olen asunut lähes koko lapsuuteni ja nuoruuteni 🙂

 3. Voi kuinka ihana kosinta, täydellinen tosiaan! Ja Bryssel on kiva kaupunki, vaikka välillä sitä hieman parjataankin 🙂

  1. Nyt kun olen käynyt Brysselissä, niin en yhtään ymmärrä sitä parjausta. Minullakin oli ihan väärä kuva kaupungista! Me ainakin viihdyttiin hyvin 🙂

 4. En ole mikään romanttinen ihminen, mutta kyllä tuollainen kosinta kuulostaa aivan mahtavalta ja ikimuistoiselta 🙂 Meinasin myös kysyä, että onko häämatka jo katsottuna valmiiksi?

  1. Heh, minäkään en ole kovin romanttinen ihminen, mutta olen tosi onnellinen, että juuri tuossa tilanteessa romantiikkaa oli mukana! Häämatkaa on kovasti suunniteltu ja teemme pian lopullisia päätöksiä (varauksia) sen suhteen. Paljastan sitten heti lisätietoja 😉

 5. Jes 🙂 Luulenpa muuten, että ajelen useasti bussilla siitä Malagan yliopiston lähettyviltä, kun kyytiin hyppää aina opiskelijannäköistä sakkia 🙂 Yliopistolla ei taideta siestaa viettää? (sori oli pakko kysyä yksi tyhmä kysymys) 🙂

  1. Málagan yliopistolla on kaksi kampusta, El Ejido (keskusta) ja Teatinos (pääkampus, keskustasta länteen päin). Tai oli ainakin niihin aikoihin, siitähän on jo kohta kahdeksan vuotta, apua! Ja siestakysymys ei ole yhtään tyhmä, sillä periaatteessa siestaa kai vietetään. Luennot on nimittäin yleensä aamupäivästä alkuiltapäivään ja sitten taas myöhään illalla. Itse opiskelin sen verran vähän, että valitsin pelkkiä aamupäiväkursseja (koska olen ihan unessa jo illalla). Sen sijaan chileläiset kämppikseni olivat yliopistolla noin klo 8-21, mutta kävivät tosiaan siinä välissä kotona syömässä ja lepäämässä 🙂

   1. Voihan se olla, ettei se virallinen siesta ole, mutta yleensä kai tunnit ajoittuu aamulle-aamupäivälle ja myöhäisemmälle iltapäivälle-illalle. En muista miten oli yliopiston virastojen laita. Ehkä päällimmäinen fiilis oli, että ne ei ole koskaan auki 😉

  1. 🙂 Onneksi häämatkalle ei tule kasattua niin hirveitä odotuksia, kun harrastaa matkailua muutenkin. Häämatkallamme tulee varmasti olemaan ”pientä extraa” tavallisiin majoituksiimme verrattuna, mutta muuten se on varmasti enemmänkin yksi matka muiden joukossa. Toki häämatka on sinällään ehkä parasta koko häissä, heh 😉

  1. Kiitos! En ole kirjoittanut kosinnasta mitään, se oli siis jo viime kesänä 🙂 Häämatkan varauksia tehdään varmasti ihan lähiaikoina, sillä palaset alkaa pikku hiljaa loksahdella paikoilleen 🙂 Hehkutusta on varmasti tulossa vielä kevään aikana!

   1. Kiitos Teea! Tuntui aluksi liian henkilökohtaiselta kertoa asiasta julkisesti, mutta toisaalta haluan päästä myös hehkuttamaan häämatkaan ja kertomaan mahdollisia vinkkejä, joten päätin sittenkin valottaa taustaa hieman 😉

 6. Mäkin haluun häämatkalle. Naimisiin en kyllä ehkä enää uudestaan haluu…

  Olen muuten joskus piruuttaani laittanut hotelinvarauskohtaan missä kysellään matkan tarkoitusta, että häämatkalla ollaan. Ei ole shampanjoita ja vaahtokarkkeja näkynyt huoneessa. Pari ilmapalloa kylläkin 😉

  1. Häämatka on kyllä varmasti melkeinpä parasta häissä 😉 Tai sellaiset odotukset minulla ainakin on. Ehkä häiden jälkeen olen eri mieltä. Pitääkin muistaa laittaa honeymoon-merkintä, eihän sitä koskaan tiedä, vaikka jotain ylläriä olisi tarjolla 🙂

 7. Terve Heidi
  Voi kunpa olisit tässä vieressäni. Vävy asensi eilen puhelimeeni Instagramin. Tyttöni on ainoa seuraajani. Olen laittanut sinne muutaman kuvan nimimerkillä tuutarja. En osaa mennä blogiini niin, että saisin neliökuvia sinne tai en osaa laittaa niitä yhtään minnekään.

  Enkä voi koko ajan pyytää apua vävyltä varsinkaan kun mieheni on myös kotona ja hän ei ole täysin selvillä koko bloggauksestani.

  Miten ihmeessä osaisin laittaa neliöjutun itsestäni blogiini. Tänään kirjoittelin sinne taas tavallisen artikkelin ikkunanpesusta.

  1. No hei Tatjaana! Ja tervetuloa instagramiin, täytyypä käydä lisäämässä sinut seurattaviin 🙂 Kuvia saat lisättyä blogiin ainakin niin, että siirrät ne ensin puhelimestasi koneelle ja sitten ihan normaalisti lisäät blogiin. Eli jos sinulla on puhelimessa esimerkiksi erillinen Instagram-kansio, jonne kuvat tallentuvat, niin siirrät sieltä koneelle. Tai sitten muokatut Instagram-kuvat tallentuvat samaan kuvakansioon muidenkin kuvien kanssa. Auttoiko tämä yhtään? 🙂

 8. Olipa hauska juttu, kivaa tietää sinustakin enemmän näin pähkinänkuoressa! Tuli muuten ihan kylmät väreet tuosta kosinnasta, wow! Onnittelut myös tulevista häistä ❤

 9. Hyviä matkajuttuja!:) Pargan matkakuvat ei näy enää? oli mielenkiintoinen matkajuttu. Olisi kiva lukea postaus suosikkikohteistasi, ellet ole jo vastaavaa tehnyt

  1. Voi kiitos! Kaikki ennen syksyä 2013 postatut kuvat ovat valitettavasti hävinneet ja korjailen niitä kevään aikana 😦 Urakka on iso, mutta enköhän jossain vaiheessa saa rutistettua kuvat taas kohdilleen. Voin tehdä Pargan kuvat heti kärjessä 😉 En muuten ole tehnyt postausta suosikkikohteistani, hyvä idea! Menee ehdottomasti toteutukseen 🙂

  1. Haha, minunkin piti viedä mies Nykiin kolme kertaa, ennen kuin mitään tapahtui 😉 Eli heti vaan sitten uutta matkaa varaamaan! 😀

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: