IGTravelThursday / Muutama kuva sieltä, minne kaipaan…

…Ja Karibiahan se on taas, anteeksi vaan! En kuitenkaan voi olla päivittäin miettimättä kuukausi sitten ollutta reissua, jota olin salaa odottanut jo kaksikymmentä vuotta. Dominikaaninen tasavalta täytti odotukseni ja loma oli täydellinen niin saaren itäkärjessä rannalla kuin Karibian alueen suurimmassa kaupungissa Santo Domingossa. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikki yksittäiset asiat olisivat olleet täydellisiä ja ettei lomalla olisi tullut vastaan mitään negatiivista, mutta kokonaisuus ratkaisee. Ja asenne!

Tällä kertaa ei ole tiedossa muuta kuin kasa kuvia: paikkoja, jotka saavat toimistotyöläisen huokaisemaan tietokoneensa ääressä ja katsomaan kalenterista milloin on seuraava loma. Ja voisiko silloin paeta takaisin Karibialle?

IMG_0227 IMG_0228 IMG_0229 IMG_0230 IMG_0231 IMG_0232 IMG_0233 IMG_0234

IGTravelThursday on Instagram-tempaus, jossa tägätään omia matkailuaiheisia kuvia tunnisteella #IGTravelThursday. Näin saadaan kivoja matkailuaiheisia vinkkejä kiertoon kuvien muodossa. Tempauksen järjestäjiä ovat Destination Unknown Satu,Kaukokaipuun Nella ja Running with Wild Horses Veera Bianca. Oma Instagram-profiilini löytyy @auringonalla.

18 vastausta artikkeliin “IGTravelThursday / Muutama kuva sieltä, minne kaipaan…

 1. Nuo Karibian saarten rannat on niin huikeita! Osaatko muuten näin jälkeenpäin verrata kumpi teki enemmän vaikutuksen Dominikaaninen vai Kuuba? 😀 Kumpikin saari polttelee niin omassa mielessä! 😀

  1. Hyvä kysymys! Ja hankala vastata 😉 Sinällään mielestäni ainakin Domrep, Kuuba ja Brasilia ovat kaikki olleet hyvin samantyylisiä. Eroja tietenkin on, varmasti huomattaviakin sellaisia, mutta fiilis on kaikissa rento ja rosoinen. Mutta, Kuuba on tietenkin ajassa jäljessä muita ja jos haluaa nähdä vanhaa Kuubaa, niin sinne pitää matkustaa pian 🙂 Santo Domingosta tuli mieleen kaupunkina Santiago de Cuba, josta pidin ehkä Havannaakin enemmän (vaikka kyllähän Havanna on ihan mieletön sekin!). Kummassakaan maassa ei siis mene pieleen, kunhan kiertelee tarpeeksi ja etsii sen oman jutun. Lähtisin molemiin ehdottomasti uudelleen!

  1. No niinpä! Loska riittäis kyllä jo! Olis pitänyt napata muutama noista banaaneista, vaikka ehkäpä ne oli vielä hieman liian raakoja 🙂

 2. Karibia. Itselleni kyllä NIIN eksoottinen paikka, tuollaisesta turkoosista merivedestä olen vain unelmoinut! En tiedä miksi me ei olla koskaan kuitenkaan edes osattu miettiä reissua tuonne? Hmm. Pitääpä pistää mietintään… 🙂 Ihania kuvia muuten!

  1. Minulla oli aikaisemmin paljonkin sisäistä taistelua siitä, haluanko itään vai länteen. Aluksi se oli enemmän itään, nykyään enemmän länteen, kun viimeiset reissut on ollut sinne suunnalle. Yritän tässä päästä taas itämoodiin, jotta en jumitu ihan samoille seuduille 😉

 3. Mä oon ihan samaa mieltä tosta, että kokonaisuus ratkaisee. Mielikuvat ja se mitä loppujen lopuksi matkasta jää käteen muistoina, kuvina ja kokemuksena. Ei ne huonommat yksityiskohdat loppupeleissä enää ole muuta kuin väriä kertomuksille ja johdatusta uusille kokemuksille. Ihana loma teillä kyllä näytti olleen! Oikein best of both worlds kun vähän Chicagoa ja vähän (enemmän) Karibiaa. Tykkään!

  1. Niinpä, useimmat vastoinkäymiset vain naurattavat myöhemmin 🙂 Ja oli kyllä hienoa myös käydä Chicagossa, tykästyin kaupunkiin kovasti! Tykkään muutenkin näistä yhdistelmistä, että on muutama ihan erilainen paikka 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: