Karibia lautasella

Fiilistelen paljon reissujani sekä ennakkoon että jälkikäteen. Jälkifiilistelyihin kuuluu olennaisesti valokuvat ja blogipostaukset, mutta myös matkoilla maisteltujen ruokien toisintaminen kotikeittiössä. Se on oikeastaan koko ruokablogini kantava voima, vaikka väliin eksyykin enemmän ja vähemmän muitakin hyviä ruokia, jotka haluan jakaa muille.

Eilen meillä oli päivällisvieraita ja katselimme tietenkin edellisen reissumme kuvia (teimme pikaisesti pienen 70 kuvan kokoelman, sillä kukaan, siis KUKAAN ei jaksaisi katsoa nelinumeroisia lukuja kenenkään toisen reissukuvia). Teemaan sopi hyvin karibialainen ruoka, joten ostin kasan kanaa ja pussillisen jauhobanaaneja ja kaivoin friteeraussiivilän kaapista. Jälkiruokaa inspiroi piña colada, jota pitää tropiikissa juoda aina yksi per reissu. Miksipä ei tuliaisrommia voisi lorauttaa hieman jäätelöön!

Hyvää maanantaita kaikille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 vastausta artikkeliin “Karibia lautasella

  1. Nam nam ja nam! Ja tuo kikhernesalaatti (tunnistinkohan oikein?) näyttää semmoselta mitä vois heleposti syyä myös arabialaisessa keittiössä, siitä kertoo ainakin tuo reilu persiljan (sama ko äskösessä) käyttö!

    1. Tuo persilja oli kieltämättä mun oma lisä enkä muista törmänneeni siihen ainakaan samassa määrin Dommareissa 🙂 Ja kikhernesalaatti ei välttämättä ole kovin karibialaista, mutta ainakin sitä oli siellä tarjolla. Runsaalla limetin mehulla höystettynä. Oli hyvää! Ohje löytyy jo ruokablogin puolelta 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: