Muutama kuva Intiasta

Käytössäni on edelleen vanha koneeni ja satuin selaamaan useamman vuoden vanhoja reissukuvia. Mikä ihana fiilis tulikaan, kun katseli satunnaisia välähdyksiä Brasiliasta, Intiasta, Thaimaasta, Kuubasta… Siinä sitä taas huomaa, että matkailuun käytetty raha tuottaa hyvää mieltä vielä kauan itse reissun jälkeenkin. Itse en voisi sijoittaa rahojani juurikaan paremmin, ainakaan tällä hetkellä.

Päätin poimia sunnuntain piristykseksi muutaman kuvan Intiasta. En muista missä olemme, mutta jossain temppelillä, joitakin menoja katsomassa ja joitakin uskonnollisia rakennelmia kuvaamassa. Kamerani oli juuri kokenut traagisen kohtalon allon pyyhkäistessä sen ylitse rannalla, joten kuvat ovat puoliksi ihan sumeita. Eikun tunnelmallisia siis!

IMG_1770IMG_1767IMG_1773IMG_1775IMG_1780Kuvat on siis sumeita ja mieli sumea, kun en tarkempia yksityiskohtia muista. Paikalla vilahti myös hääpari ihanine pukuineen. Eikä muidenkaan vaatetuksessa ole mitään vikaa, ihania värikkäitä sareja toinen toisen perään!

IMG_1771

IMG_1782 IMG_1786 IMG_1787

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: