IGTravelThursday / Hollywood

Los Angelesista tulee heti ensimmäisenä mieleen Hollywood. Ja sitten Santa Monica ja Venice Beach. Periaatteessa Los Angeles meinaa melko monen mielikuvissa Hollywoodia. Mekin valitsimme Los Angelesin neljän päivän osuudellemme kaksi päivää Hollywoodissa ja kaksi Santa Monicassa (tai no asuimme Culver Cityssä, mutta kuka osaa vetää rajoja vieri vieressä olevien paikkojen väliin?).

la3

la6

Motellina toimi Rodeway Inn, joka oli maalattu vaaleanpunaiseksi ja koristeltu vanhoilla leffajulisteilla. Täydellistä! Motelli oli tukikohtamme, kun vierailimme eri puolilla Hollywoodia kuten Walk of Famella, Sunset Boulevardilla, Mulholland Drivella.

la4

la5

Varsinaiset Hollywoodin ja Los Angelesin postaukset ovat vielä edessä päin, mutta tässä koottuja Instagram-kuvia keskeisimmiltä paikoilta.

la7

la8

IGTravelThursday on Instagram-tempaus, jossa tägätään omia matkailuaiheisia kuvia tunnisteella #IGTravelThursday. Näin saadaan kivoja matkailuaiheisia vinkkejä kiertoon kuvien muodossa. Tempauksen järjestäjiä ovat Destination Unknown Satu, Kaukokaipuun Nella ja Running with Wild Horses Veera Bianca.

12 vastausta artikkeliin “IGTravelThursday / Hollywood

 1. Mä niin tykkään Losista aina vaan. Erityisesti just Hollywoodista, West Hollywoodista, Griffith Parkista, Burbankista, Los Felizistä, Pasadenasta, Silverlakesta, Echo Parkista, Downtownista, Koreatownista, Hancock Parkista, Santa Monicasta… jne. Se on monelle turistille ja matkailijalle vaikea kaupunki kun hommat on niin levällään, mutta nykyään mä meen sinne jo melkein kuin kotiini. Tiedän missä haluun syödä, mihin haluun mennä ja mitä haluun tehdä. Kiitos näistä muistuttajista!

  1. Minäkin kyllä ihastuin Losiin enemmän kuin oli tarkoitus 🙂 Kun näitä kuvia katselee niin tulee todella ikävä Hollywoodia ja muita paikkoja. Vaikka etukäteen tuntui ettei oikein edes tiedä mitään paikkaa missä käydä (muuta kuin Hollywood sign jne), mutta kaikkein kivointa olikin ajella ympäriinsä joten se ei haitannut, että välimatkat oli pitkiä. Näkipähän sitäkin enemmän!

 2. Nämä torstait on kyllä vaarallisia, Californiaan olisi kova hinku ja Losissakaan ei ole tullut käytyä kuin muksuna! Ei muuta kuin lottokuponki vetämään ja maailmanympärilippuja ostamaan 🙂

  1. Sanopa muuta! En ole päässyt tänään vielä lukemaan muiden postauksia työkiireiltäni, mutta nyt kun olen kotona niin pitää heti mennä kuolailemaan eri maita (ja sitten ostamaan se lotto…) 🙂

 3. Mulla on iskenyt hirveä tarve lähteä Losiin!! Hain sinne harjotteluunkin, mutta katsotaan päädynky sittenkin muualle maailmaa! Ihania kuvia tässä 🙂

 4. Voi ihanaa mitä kuvia taas! Kalifornia on aina väistynyt muiden suunnitelmien tieltä, mutta kyllä minä vielä sinne menen. Kyllähän se Hollywood on kerran elämässä nähtävä. 😉
  Tosi kiva muuten tämä uusi blogi!

  1. Kiitos! Kalifornia ei ole koskaan ollut minulla ihan ykköskohteena, mutta sitten tuli tämä idea road tripistä, että sen voisi ihan oikeasti joskus toteuttaa eikä pintapuolisesti aina haaveilla sellaisesta. Ehkä viime talven Florida oli merkittävä askel kohti Kaliforniaa. Vaikka vannoin, että en ala ramppaamaan Jenkeissä jatkuvasti 😉

  1. Kiitos! Los Angelesista oli hieman hankala saada aluksi kiinni mistään. Sitten ajatuksia alkoi tulemaan ja tekemistä riitti. Ja olisi riittänyt niiin paljon pidempään, että pitää joskus mennä uudestaan 🙂

  1. Kiitos, kiva kuulla 🙂 Mä olen itse ihan mielissäni kun saan muistella ihanaa reissua! Kohta päästään Las Vegasista Losiin 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: