IGTravelThursday / Aavasaksa

Heitimme viime viikonloppuna jo pieneksi perinteeksi muodostuneen Aavasaksan ruskaretken. Pakkasimme eväät syksyn keltaiseen reppuun ja hujautimme pari sataa kilometriä Oulusta pohjoiseen. Auto jätettiin tuttuun tapaan parkkiin ja itse hypättiin polulle.

WP_20130914_034

aavasaksa1

WP_20130914_029

Aavasaksan vaaran ympäri menevä kierros ei ole fyysisesti vaativa ja pituudeltaankin lyhyt. Mutta se juttu on ne maisemat! Ja eväät. Viime vuoden kuvia voi kurkkia täältä.

WP_20130914_059

aavasaksa2

WP_20130914_068

IGTravelThursday on Instagram-tempaus, jossa tägätään omia matkailuaiheisia kuvia tunnisteella #IGTravelThursday. Näin saadaan kivoja matkailuaiheisia vinkkejä kiertoon kuvien muodossa. Tempauksen järjestäjiä ovat Destination Unknown Satu, Kaukokaipuun Nella ja Running with Wild Horses Veera Bianca.

8 vastausta artikkeliin “IGTravelThursday / Aavasaksa

  1. Ruskaretki kuuluu kyllä syksyyn, tuo kivan syystunnelman kesän jälkeen 🙂 Ja kiitos, tykkään kun on vapaat kädet muokata blogin ulkoasua!

   Ps. Kaikki tämän postauksen kommentit olivat menneet syystä tai toisesta roskapostiin ja sinnekin ilmestyivät vasta nyt… Outoa!

 1. Kyllä Suomessa on kauniita maisemia! Ihan melkein hävettää kun en ole tästä maasta nähnyt mitään. 😀
  Juuri eilen mietin, että olisi kiva ihan vain Suomessa vaikkaLapissa toteuttaa joku pienimuotoinen vaellusloma, sellainen että yöt kuitenkin vietetään hyvin varustellussa mökissä. Saa nähdä tuleeko sitä koskaan päästyä suunnitelmia pidemmälle. 😀

  1. Niinpä! Minäkin olen nähnyt todella vähän esimerkiksi Lappia, sillä olen käynyt vain laskettelukeskuksissa talvella ja tuolla Aavasaksalla, mikä ei varmaan edes ole kunnolla Lappia (minulle se on!). Jospa tässä pääsisi joskus vähän pohjoisemmaksikin, mielellään tietty syysaikaan!

  1. Kiitos! Aavasaksan retki tekee aina meidän syksystä tunnelmallisen. Siis sen lisäksi että syksy on kesän jälkeen ehdottomasti paras vuodenaika 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: