Seuraavana päivänä Times Squarella

Emme siis päässeet taianomaiselle Times Squarelle viettämään uuden vuoden iltaa ja olimme vieläpä tyytyväisiä suunnitelmien muutokseen, vaikka aluksi harmittikin. Päätimme vierailla värivalomainosten loisteessa seuraavana päivänä – vähemmässä ruuhkassa ja kaikessa rauhassa.

Menimme suunnitelmien mukaan Times Squarille uuden vuoden päivänä, mutta kokemus ei ollut yhtä sykähdyttävä kuin edellisellä reissullamme syyskuussa 2011. Syytän siitä talvea. Tai sitten sitä, että olemme pyörineet siellä jo useampaan otteeseen. Kaikkea ei voi kokea aina uudelleen ja uudelleen ekaa kertaa.

P1012067P1012070

Kaikkein paras Times Squaren maisemien ihailuun ovat ne kaikkialla vilahtavat punaiset portaat, jolle päätimme taas kerran kivuta ottamaan ainakin muutaman kuvan. Mutta, edellisen illan juhlalavastuksen purku oli vielä kesken ja paikka oli suljettu. Pöh.

P1012076

P1012072

P1012062

Hei, me ollaan tuolla!

P1012065

Ei auttanut muu kuin palata illalla samoissa aikeissa. Mutta taitaa newyorkerit olla vähän hitaita, kun portaat oli suljettuna edelleen. Vai onkohan ne kiinni koko talven? Onko kellään parempaa tietoa? Jos niillä on vaikka liukastumisvaara tai jotain muuta…

P1022103

P1022098

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: