Pantheonin kauniit korttelit

Kaikista Rooman nähtävyyksistä meiltä meinasi jäädä näkemättä Pantheon. Syy taisi olla yksinkertaisesti se, että sinne ei päässyt metrolla ja kartalla kävelymatka näytti pitkälle (mitä se ei todellisuudessa varmasti ollut, kuumuus vaan lannisti meitä kaikenlaiseen itsensä liikutteluun). Sitten viimeisenä päivänä päätimme hypätä bussiin (ei niin yksinkertaista kuin luulisi, mutta siitä tulee sitten oma juttunsa).

Bussista kannattaa jäädä pois Argentina-aukiolla, missä monet bussit ja yksi ratikkalinja pysähtyy. Aukiolta on enää muutaman korttelin matka Pantheoniin. Ja miksi sinne sitten kannattaa mennä? Itse temppeli on toki näyttävä ja ihanan rauhoittavan viileä sisältä, mutta alueella olevat korttelit ovat postikorttimaisen kauniita. Juuri sitä Roomaa, mitä odottaakin näkevänsä! Alla oleva kuva on ehkä lempinäkymäni Roomassa.

CIMG3322 CIMG3318_2 CIMG3320_2 CIMG3321 CIMG3324 CIMG3326 2 CIMG3329 2 CIMG3332_2 CIMG3333 2

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: