Pikkujuttuja Tallinnasta

Tallinnan miniloma alkaa olla klousattu, mutta haluan vielä jakaa muutaman kuvan matkan varrelta. Teräviä havaintoja kaupungista minulla ei ole kuin neljä: 1) ratikkapysäkki voi olla keskellä katua ilman varsinaista pysäkkialuetta, 2) kaupungissa suunnistaminen on helppoa ja näkyvin maamerkki on Viru-hotelli, 3) virolaiset osaavat hämmästyttävän hyvin suomea, ja 4) Tallinna ei ole yhtään niin harmaa kaupunki, kun se mielikuvissani oli (paitsi että eikös keväisin kaikki ole…).

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: