Kotkan kaunein puisto

Kotka on minulle melko uusi tuttavuus kaupunkina, mutta sen olen jo huomannut, että siellä on paljon kauniita puistoja. Viimeksi sain vinkin, että linja-autoaseman läheisessä Fuksinpuistossa saattaisi olla kauniita kukkaistutuksia, joten suuntasin sinne kamerani kanssa enkä ollut ainoa: aamuaikaan pienessä puistossa oli ainakin neljä muutakin kuvaamassa kukkaloistoa!

Fuksinpuiston kukat ovat atsaleoja ja niiden tarina on Helsingin yliopiston kenttäkoe. Samoja kukkia löytyy myös pienemmissä määrin Sapokan puistosta. En oikein tunne kukkia, mutta tästä lähtien saatan tunnistaa atsalean missä tahansa, niin hehkeitä ne ovat. Kenttäkokeita saa tulla suorittamaan myös meidän takapihalle!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: