Ihana Isola Bella

Isola Bella on Taorminan kaupungin alapuolella rannan yhteydessä oleva saari, jonka mukaan on nimetty myös sitä reunustava ranta. Taorminasta rannalle pääsee kätevimmin köysihissillä eli funivialla, jonka pääteasemalta on vain lyhyt kävelymatka portaille, joita pitkin laskeudutaan Isola Bellan rannalle.

Rannalta löytyy palveuita, kuten aurinkotuoleja varjoineen sekä pieniä rantaravintoloita. Tuolien hinnoista ei ole oikein tietoa, kun valitsimme itse rannan kivikolla makoilun, sillä olimme rannalla vain parisen tuntia. Rantaravintoloiden ruoka tuoksui ihanalle friteeratun kalan, mustekalarenkaiden ja sitruunan yhdistelmälle, josta tuli todellinen lomafiilis.

Itse ranta on kuvankaunis. Rantakivet ovat hyvin vaaleat, meri kirkkaansininen, rantaa ympäröi jylhä vehreys ja kaiken kruunaa pittoreski saari keskellä kaikkea. Itse saari on kuitenkin yksityisaluetta eikä sinne pääse käymään. Huono puoli tässä rannassa on sen kivikkoisuus, mikä on tietenkin hyvin tyypillistä eurooppalaisille kauniille rannoille. Vesi oli niin raikasta, että uimisesta piti tehdä numero, tai se olisi jäänyt kokematta. Tosin ajankohta oli varhainen kesäkuu, jolloin merivesi ei ole ehtinyt juurikaan lämmetä.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: