Dubain herkuttelut

Ruokablogin puolella on ollutkin jo juttua Dubain ruokapuolesta. Tässä muutamia nostoja ruokakokeiluista, mutta enemmän kuvia + tekstiä löytyy täältä (etniset), täältä (länkkärit) ja täältä (makeat herkuttelut).

Hintatasosta sen verran, että Dubaista löytyy tarjontaa laidasta laitaan. Me kokeilimme itse vain näitä edullisempia vaihtoehtoja (tosin emme yhtään varsinaista katukeittiötä, mikä olisi varmasti ollut se halvin vaihtoehto). Edullisemmat vaihtoehdot tarkoittavat paikallisia ruokia (arabialaista, intialaista, thaikkua jne.) tarjoavia kansankuppiloita ja modernempeja ravintoloita sekä länsimaalaisia ketjupaikkoja. Emme maksaneet juuri koskaan yli kymmentä euroa per nokka ruuasta ja juomasta. Mutta kalliitakin löytyy, ihan varmasti.

Kana- ja lammasvarrasta, kolmea erilaista riisiä, kasviksia, persiljaista salaattia ja jugurttikastiketta, todella hyvä vaihtoehto ostoskeskuksen food courtissa.

CIMG2376_2

CIMG2377_2

Intialais-arabilaisessa kansankuppilassa tilattua lihalla ja tomaatilla täytettyä leipää, nam! Toisena annoksena kanabiryani.

CIMG2396_2

CIMG2402

Jälkiruuaksi nari nari -juoma, jossa oli ainakin mangoa, mutta en tiedä mistä nuo muut värit ovat sitten kotoisin!

CIMG2405

Etukäteiskuolailun kohde, Shake Shackin ihana, mehevä hampurilainen. Tämä kyseinen yksilö on juustohampurilainen, jossa ei ole sitä hyvää kastiketta, mitä on Shack Burgerissa, mutta muutoin erittäin hyvä. Juustoranskalaiset maistui tälläkin kertaa!

CIMG2181 CIMG2835

 

Makeita herkutteluja:

CIMG2516_2 CIMG2296_2

 

Ja hotellin lähikuppiloissa syödyt shawarma ja pizza:

CIMG2614

 

CIMG2061

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: