Dubai Marina

Katselimme usein Dubain keskustasta päin, että mikä ihmeen pilvenpiirtäjien joukko kauempana palmusaaren kodalla siintää. Kerran otimme metron Dubai Marinaan ja pääsimme toteamaan ihan lähempääkin, että tosiaan, melkoisen suuri joukko pilvenpiirtäjiä, jopa enemmän kuin Financial Centerissä tai ainakin paljon tiiviimmin aseteltuna.

CIMG2518_2

CIMG2523_2 CIMG2526 2

Dubai Marina näytti aluksi hyvin käveltävälle paikalle, kun tien molemmin puolin oli hyvät kävelytiet. Myöhemmin kuitenkin huomasimme, että a) tie saattaa päättyä ihan yhtäkkiä ja b) toiselle puolelle ei pääse muuta kuin omaa henkeä uhkaamalla, sillä alueella ajetaan todella lujaa eikä suojateitä tai muita ylityksiä ole missään.

CIMG2537_2

Dubai Marina oli kiva nähdä ja siellä on rakenteilla mielenkiintoisen näköisiä pilvenpiirtäjiä, kuten Turning Torsoa apinoiva yksilö. Kovin kauaa siellä ei kuitenkaan jaksa viettää aikaa, ellei sitten poikkea kanaalin varteen ravintolaan istuskelemaan. Ravintoloiden hintatasosta ei kyllä ole hajuakaan.

CIMG2535

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: