Deiran ruokamarkkinoilla

Olimme kuulleet Deirassa olevan kala- ja vihannesmarkkinat, jotka halusimme käydä katsomassa kontrastiksi kiiltäville pilvenpiirtäjille. Harmi kyllä, emme tietenkään voineet ostaa sieltä mitään (ja metrossa oli kalankuljetuskielto, heh), mutta olin kyllä näin kotikokkina ihan taivaassa siellä tuoreiden yrttien yms. keskellä.

CIMG2498

Otimme metron Palm Deiran asemalle ja astuttuamme ulos vilkaisimme oikealle ja näytti siltä, että olimme tulleet hiekkaerämaahan. Vilkaisu vasemmalle kuitenkin todisti, että olimme edelleen kaupungin keskusta-alueella. Olimme jo kaivamassa karttaa esille, kun tuuli löyhäytti kalanhajun suoraan edessämme olevalta alueelta päin, joten emme voineet erehtyä suunnasta. Lähempänä näimme myös lokkiparvet, joten paikasta ei ollut epäilystäkään.

CIMG2497 2

CIMG2496_2 2

Kaloja ja äyriäisiä oli tarjolla jos jonkinlaista, enkä kaloja tuntemattomana kokkina alkanut niitä tarkastelemaan sen enempää. Kauppiaat olisivat esitelleen niitä meille mielellään, mutta pettyivät tietty vähän, kun kuulivat, että asumme hotellissa emmekä mitä todennäköisimmin osta kokonaista fisua mukaamme (tai ylipäätään mitään).

CIMG2505 2 CIMG2506_2

Hedelmä- ja vihannespuolella oli ihana tuoksu ja jos emme olisi syöneet juuri valtavaa aamupalaa, olisin voinut napata muutaman mehukkaan hedelmän mukaan. Torilla oli myös taateliosasto, jossa tarjottiin innokkaasti maistiaisia.

CIMG2500 CIMG2501 CIMG2502

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: