Ibis World Trade Center

Joko Dubai kyllästyttää? Vaihdan aihetta ihan just ja siirryn New Yorkin kautta ajankohtaisempiin maisemiin, kuten Välimerelle, missä aloitellaan kautta ihan näinä hetkinä. Sitä ennen esittelen kuitenkin hotellimme, jos vaikka joku harkitsee jo ensi talven matkaa ja tarvitsee vinkkejä majoituksen suhteen.

Valitsimme hotelliksi tarjouksessa olleen kaupunkihotellin, sillä tiesimme viettävämme ensisijaisesti kaupunkilomaa ja pääsevämme rannalle myös kaupungista käsin. Hotellimme Ibis World Trade Center osoittautui näihin vaatimuksiin sopivaksi majoitukseksi.

CIMG2079 2

Hotelli sijaitsi World Trade Centerin metroaseman läheisyydessä, vilkkaan messukeskuksen vieressä. Ympäristössä oli metroaseman lisäksi muutamia kahviloita ja ravintoloita, pilvenpiirtäjiä ja valtava päätie Sheikh Zayed Road. Hotellilta oli kätevä hipsiä metrolle ja matkata esimerkiksi muutaman pysäkin päässä olevaan Dubai Malliin tai vastakkaiseen suuntaan Deiran puolelle.

Messukeskuksen läheisyys ja sijainti bisneselämän keskellä vaikutti paljon siihen, millaista väkeä hotellissa majoittui. Olimme ehkä ainoat lomamatkalla olevat ja aulassa sekä aamupalalla näkyikin lähinnä jakkupukuja ja läppäreitä. Sen myötä hotellissa oli myös todella rauhallista eikä nukkumiseen tarvittu missään määrin korvatulppia (tosin itse en tarvitse niitä juuri missään).

CIMG2369_2

Huone oli ihan perus kahden hengen hotellihuone, johon mahtui juuri ja juuri parisänky, pieni komero ja pari pöytää. Enempää emme olisi kaivanneetkaan, sillä olimme lähes koko ajan menossa ja kävimme hotellilla vain suihkussa, nukkumassa päiväunet ja yöunet.

CIMG2753

Hotellin aamupalalla oli myös rauhallinen meininki ja ainoa häiriötekijä oli kaiuttimista tunnelmanluojana (rikkojana) luritellut Dion&Streisand… Vaikka hotellissa oli parisensataa huonetta, oli aamiaistila siihen nähden melko pieni, mutta harvoin kovin ruuhkainen.

CIMG2285 2

Hotellilla oli oma shuttlebussi yhdessä muiden Ibis-hotellien kanssa ja se vei tiettyinä aikoina Dubai Malliin ja Jumeirah Beach Parkiin. Hotellin edessä päivysti aina myös takseja, joten liikkuminen oli tosi helppoa. Tosin emme kertaakaan ottaneet taksia hotellilta, sillä suunnittelimme aina lähtevämme metrolla tai shuttlebussilla. Kerran odottelimme bussia ainakin 15min aikataulun yli ja kiire kun oli (lomalla), niin hermo petti ja lähdimme kävelemään metrolle. Tähän mennessä meille oli tarjottu jo kerran taksia ja metroaseman liepeillä toinen taksikuski yritti houkutella meitä kyytiinsä, mutta totesimme yksikantaan ei kiitos ja jatkoimme matkaa metrolle. Ja vain huomataksemme, että metroasema oli kiinni ja aikataulun mukaan, lauantai kun oli, ensimmäinen metro liikkuisi vasta tunteja myöhemmin. Kipitimme takaisin edelliselle taksille ja nöyrästi jatkoimme matkaa, puoli tuntia aikataulusta myöhässä.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: