Syyslomalennot napattu, ja halvalla!

Kesä ei ole vielä päässyt edes kunnon vauhtiin, mutta tietenkin syysloma on pyörinyt mielessä jo vähintäänkin sitten viime syksyn. Ja tänä vuonna ollaan siitä kiitollisessa asemassa, että vuosilomia on normaali määrä, joten kesä- ja syysloman lisäksi pientä breikkiä pääsee ottamaan myös joulu- ja hiihtolomalla. Paljon on siis lomia suunniteltavana ja ideoita piisaa ainakin ensi kesään saakka. Toteuttaminen taitaa olla enää itsestä kiinni.

Syyslomaa vietämme perinteiseen syysloma-aikaan lokakuussa ja viime vuonna tekemämme New York + mini roadtrip -kombon innostamana päätimme ottaa uusinnan. Tosin autoilupätkällä mennään tietty vähän eri maisemiin ja niistä lisää myöhemmin.

auringonallaDSC_1482 auringonallaDSC_1454

Lentoja on kytätty jo keväästä lähtien ja kaikkien matkailua harrastavien suurin dilemma, milloin varata, on aiheuttanut päänvaivaa myös täällä. Olimme ajatelleet Finnairin suoria lentoja, sillä Oulusta asti matkaa tehdessä ne ovat tietenkin kaikkein kätevimmät, mutta kun Lentodiilit-sivuston kautta huomasimme Lufthansan lentojen olevan vain hieman päälle 300e, ei varausta tarvinnut miettiä montaa sekuntia. Klik klik, ja säästimme aikamoisen summan alkuperäiseen budjettiin nähden! Eikä alle kahden tunnin välilasku tee matkasta vielä ylirasittavaa, tai ainakin säästetty summa kompensoi sen tällä kertaa mennen tullen.

auringonallaPA231606 auringonallaPA191299

Hotellimetsästys on sitä mitä aina ennenkin: vaikea löytää hyvää ja halpaa. Tosin onneksi yksi vaihtoehto löytyi, Long Island Citystä, joten näköjään vuorottelemme sitä Park Slopen kanssa.

auringonallaPA191217 auringonallaPA181176

Mitä odotan kaikkein eniten paikalta, jossa olen käynyt jo lukuisia kertoja aikaisemminkin? Sitä fiilistä, vanhoja tuttuja paikkoja ja uusia kulmia, sekä rentoutumista, sillä lempikaupungissa ei tarvitse suorittaa mitään. Sen verran voisimme kyllä tsempata, että kävisimme nyt vihdoin siellä Staten Island Ferryllä, mikä menee Vapaudenpatsaan ohitse. Siinähän sitä jo onkin.

auringonallaPA181145 auringonallaPA241742

Mutta ennen syyslomaa on kesäloma, ja me suuntaamme perinteisesti Juhannusta pakoon ulkomaille, tällä kertaa Berliiniin, jei! Joko teillä on syyslomat suunniteltu?

4 vastausta artikkeliin “Syyslomalennot napattu, ja halvalla!

  1. Ihanaa!!!! Onnea huippulennoista, ja vau miten halvalla pääsitte! NYC houkuttelee kyllä muakin ja lujaa eikä ihme, sillä edellisestä reissusta on jo kaksi vuotta aikaa. Ihanaa juhannusta ja mahtavia reissuja sekä reissusuunnitelmia. 🙂

  2. Superiso jeee sille, että teillä on lentoliput Nyciin taskussa!! Ja tohon hintaan – kyllä meitä nyt hellitään noilla hinnoilla. Ne_ei_saa_enää_ikinä_palata_pilviin. Nyt on ollut niin paljo halpoja Amerikan lentoja, että siihenhän pääsee ihan tottumaan!

    Sää osaat aina tallentaa teidän reissuja niin hyvin, että innolla jo odotan uusia kuvia ja kertomuksia tulevalta reissultanne. Tässä postauksessakin nuo kuvat on ihan mielettömiä. Etenkin tuo asemalle saapuva metro, jossa kaupunki näkyy taustalla! Ah!

    Btw, huomasin kauhukseni tänään, että mulla on jäänyt vähän kommentteihin vastaaminen ja koitin nyt korjata tilanteen. Täällä siis vastausta sullekin: http://www.rantapallo.fi/50statepuzzle/2016/06/10/huomenna-new-york-liebster-haaste/#comments

    1. Niinpä, ihan superia!! Olin ihan ihmeissäni, että loma-aikaan ja vielä la-la voi saada tarjousliput! Kyllä kannattaa kytätä ja kyylätä näitä kuukausitolkulla 😉 Tän postausen kuvat on muuten ottanut pääasiassa Antti, kun mä keskityin melkein koko reissun kännykkään ja instaan 😀 Berliinissä se olin sitten mä, joka otti blogiin tulevat kuvat 🙂 Kätevää kuitenkin, kun aina ei tarvitse itse kuvata!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: