Tie vie merten taa

On taas se aika kesästä, kun auton takakonttiin pakataan kaikenlaista nyssäkkää: matkalaukku, käsimatkatavaroita, mökkilaukku, ehkä toinenkin, koiran laukku, ruokaa, kameralaukku… Juhannuksen kautta reissuun, se voisi olla sloganimme, sillä ei ole todellakaan ensimmäinen kerta, kun autoilemme mökille viettämään pikaista juhannusta, jätämme koiran sinne hoitoon ”mummolaan”, ajamme Helsinkiin ja hyppäämme koneeseen.

Mökillä1

Jenkkien road trip on kutkutellut mielissämme kaksi vuotta. Siitä asti, kun tulimme edelliseltä. Tällä kertaa reitti on hieman eri, mutta kaksi paikkaa on samoja: Los Angeles ja Las Vegas. Vegas lähinnä siksi, että siellä on halpa yöpyä ja lisäksi haluaisin päästä kokeilemaan kuuluisia ruokabuffetteja, vaikkei buffat yleensä ihan olekaan mun juttu.

Mökillä22

Sieltä matkamme jatkuu reittiä Flagstaff, Gran Canyon, Page, Antelope Canyon, Monument Valley, Cortez. Sieltä lähdemme laskettelemaan alaspäin, seuraava etappimme on Albuquerque, jonka näkemiseen on tuonut kivan säväyksen yksi parhaista katsomistamme tv-sarjoista: Breaking Bad.

Mökillä21

Matkan varrelle osuu toki paljonkin eri paikkoja, mutta pelkistetysti menemme El Pason kautta Tucsoniin ja Phoenixiin ja sieltä Palm Springsin kautta takaisin Losiin, missä vietämme jälleen kerran 4th of Julyn. Kaikkiaan reittimme kulkee seitsemän osavaltion kautta, joista viisi on meille uusia.

Hailuoto23

Huippu reissu tiedossa, olen siitä varma! Ja mikä parasta, kun palaamme, on kesä tullut Suomeen jäädäkseen, eikö vaan?

Hailuoto22

Kuvat mökiltä ja Hailuodosta, jonka retki oli koleudesta huolimatta perinteinen kesäretki (tai ehkä just siks).

Hailuoto21

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: