Liebster Award ja pieleen mennyt viikonloppu

Tämän viikonlopun piti olla oikea superviikonloppu, sillä luoksemme oli tulossa ihania vieraita niin Helsingistä kuin kotikonnuilta Kuopiosta sekä ihan täältä Oulusta. Oli suunniteltu intialaista illanviettoa ja vappuna ihastuttaneiden donitsien leipomista. Mukana olisi ollut mun lemppari Niilo-koira, jonka pienen pentukoiran innostus asiaan kuin asiaan olisi tehnyt hyvää keskellä kevätkiirettä. Mutta ei, mikään näistä ei toteudu, sillä sairastuttiin ihan kaksin kappalein, ensin Antti ja sitten minä perässä. Harmittaa ihan vietävästi, mutta jos totta puhutaan, niin me ollaan kaiken kaikkiaan ihan todella harvoin kipeänä. Ehkä siksikin kismittää, että miksi juuri tämä viikonloppu?

Yritän tässä tehdä kaikkea kevyttä ja ajatukset toisaalla pitävää puuhaa, ettei huono olo saisi minusta yliotetta. Onnekseni olen saanut viime aikoina muutamankin blogihaasteen, joten mikäs sen parempi keino hallita ajatuksiaan?

Aloitetaan Liebster Awardsista, jonka sain Alway Abroad -Saanalta, kiitoksia! Pelastit nyt siis mun päivän kahdesti. Ja mennään suoraan kysymyksiin, joihin vastaan kuitenkin suomeksi, kun blogissani ei ole mitään muutakaan enkuksi (tuskin yhtään lukijaakaan).

liebsteraward1

1. What is your favourite quote? Jos minulla olisi joku, niin se olisi jonkun minulle tärkeän ihmisen sanoma. Mutta kuka niitä kirjoittelee muistiin, kun elämä tapahtuu ympärillä niin nopeasti.
2. Dogs or cats? No koirat, ehdottomasti! Olen sinällään kyllä eläinrakas, mutta kissat eivät yleensä pidä minusta, joten olen oppinut olemaan niitä kohtaan hieman varautunut. Raadollisin kissamuistoni on Iowan ajoilta, kun isäntäperheemme pienehkö kissa puraisi minua lähes aina ohi mennessään! Miksi, oi miksi? Ei selvinnyt minulle koskaan. Samainen kissa puraisi minua myös ensimmäisenä yönäni, kun olin pimeällä saapunut farmillemme ja kiivennyt yläkerran makuuhuoneeseen suureen sänkyyn nukkumaan. Tunsin, että jokin olento hyppäsi sängyn päälle, ojensin käteni (kun en tiennyt mistä lamppu syttyy) ja naps, siitä se alkoi!
3. How would you describe yourself in 3 words? Iloinen, herkkä ja positiivinen.
4. Name 3 things on your bucket list. 1) Kirsikankukkien ihastelu Japanissa, 2) Pizza Margherita Napolissa, 3) Syksyinen Central Park
5. Where do you see yourself in 5 years? Juuri tässä, missä olen nytkin, jos mietitään tärkeimpiä asioita elämässäni. Ehkä työnkuvani on hieman muuttunut, tai jos ei ole, niin minun pitää itse muuttaa sitä. Olen ehkä saanut jonkun ystävän lisää, mutta en usko, että olen unohtanut ketään vanhaa. Pidän edelleen matkustamisesta ja keksin edelleen vuosittain useamman paikan, johon on ihan pakko päästä.
6. What languages do you speak? What would you like to learn? Enkun ja ruotsin lisäksi saksaa ja espanjaa. Tosin, käytännössä en lukemattomista opiskeluvuosista huolimatta osaa saksaa yhtään ja ruotsin olen vähintäänkin unohtanut. Espanjaa opin pakon edessä asuessani Málagassa, mutta sekin kaipaisi kovasti kertausta. Haluaisin osata ranskaa.
7. What’s the most courageous thing you’ve ever done in your life? Olen uskaltanut rakastua.
8. Have you ever experienced a culture shock? Olen asunut kolme lyhyttä pätkää ulkomailla ja varmasti joka kerta olen kokenut jonkinlaisen kulttuurishokin (myös palatessani Suomeen). Mutta ne ovat niin kevyitä, että mitään sen suurempaa esimerkkiä ei tule edes mieleeni.
9. Were you any different a few years ago? How? Aivan varmasti jonkin verran, mutta en osaa oikein määritellä, että miten. Huomaan kuitenkin muuttuvani koko ajan hiukan, mitä vanhemmaksi tulen. Aika tyypillistä?
10. What are your goals for this year? Kyllä se matkustaminen tai oikeastaan erinäisten paikkojen näkeminen ja kokeminen ovat niitä mun päätavoitteita. Ja sitten opettajaopintojen saattaminen loppuun, vaikka se voikin olla vähän liikaa vaadittu työn ohessa.
11. Who inspires you? Eniten minua inspiroi ihmiset, jotka tunnen hyvin. Omat vanhempani, muu perheeni, ystäväni…

2 vastausta artikkeliin “Liebster Award ja pieleen mennyt viikonloppu

    1. Kiitos vaan haasteesta! Pitääkin ehdottomasti sitten kysyä sinulta vinkkejä, kun pääsemme sinne päin Italiaa 🙂 Toivottavasti lähivuosina!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: