Häämatkamajoitukset Singaporessa

Häämatkaa lähdettiin suunnittelemaan hieman eri lähtökohdista kuin yleensä, mutta tässäkin mielessä oli päällimmäisenä löytää mahdollisimman hyvää mahdollisimman kohtuullisella hinnalla. Ei siis luksusta, mutta ei mitään halvinta mahdollista majaakaan. Sijainnilla on tietenkin paljon merkitystä ainakin meille, ja häämatka ei ollut siihen poikkeus.

Ja sijaintiin voimmekin olla tyytyväisiä majoitusvalinnoissamme. Käytännössä yövyimme kahdessa eri hotellissa, menomatkalla kolme yötä lähempänä keskustaa ja hieman kalliimmassa (siihen toiseen verrattuna siis) ja paluulla yksi yö astetta aasialaisemmissa tunnelmissa ja edullisemmin.

DSC_3126

Aloittelimme häämatkaamme Peninsula Excelsior -hotellissa, jonka sijainti ja hinta houkuttivat meitä erityisesti. Hotellilta pääsee hyvin kävellen mm. Marina Bayn ja Chinatownin alueille ja läheiseltä metroasemalta myös kätevästi muuallekin. Hotellin lähiympäristöstä löytyy niin hawker centereitä ja aasialaisia ostoskeskuksia kuin kuuluisa Raffles-hotelli ja suuri moderni ostoskeskus.

Olimme ilmoittaneet etukäteen olevamme häämatkalla, joten saimme kivan kulmahuoneen Marina Bay- ja kaupunkinäkymillä, sillä isot ikkunat olivat kahdelle suunnalle. Itse huone oli mukavan tilava (toisin sanoen ei ihan pieni koppi) ja siisti ja viihdyimme siinä kuin kotonamme. Häämatka alkoi siis hyvin, vaikka varsinainen parempi hotelli odotti meitä vasta Balilla.

DSC_2749
Peninsulaexcelsior1
DSC_2801
Peninsulaexcelsior2
Peninsulaexcelsior3
P9285404

Paluumatkalle olimme varanneet vaatimattomamman hotellin Bugiksen alueelta (Santa Grand Hotel Bugis). Hotelli sopi tarkoituksiimme hyvin, sillä Bugiksen ympäristö oli mielenkiintoista aluetta ja tarjosi hieman eri näkökulmaa Singaporeen kuin pilvenpiirtäjäviidakko. Lisäksi hotelliyö oli edullinen ja otimme vielä lisämaksusta myöhäisen uloskirjautumisen, jotta meidän täytyi luovuttaa huone vasta illansuussa lentokentälle lähtiessä. Näin saimme rauhassa kierrellä kaupunkia vielä viimeisen päivän ajan ja käydä suihkussa ennen paluumatkaa.

Hotellihuone oli pieni ja siellä ei mahtunut kunnolla edes aukaisemaan matkalaukkua, mutta se ei juuri haitannut näin lyhyellä pysähdyksellä. Huoneessa oli pieni parveke, mikä oli tietenkin plussaa, vaikkei maailman viihtyisin paikka ollutkaan. Lisäksi hotellin katolla oli pieni uima-allas, jossa oli hauska käydä pulikoimassa illalla kaupungin valoja ihaillen. Saimme sitä mitä tilasimmekin, molempien hotellien kohdalla!

DSC_3963
Santagrandbugis
DSC_3966

2 vastausta artikkeliin “Häämatkamajoitukset Singaporessa

  1. Tuon ekan hotellin lähellä taisi olla Altitude1, kävittekö kattoterassilla? Me juhlittiin siellä helmikuussa mun kolmekymppisiä. Aivan ihana paikka, joskin hintatasoltaan Suomen yökerhojen luokkaa. Olin aiemmalla Singaporen reissulla veljeni kanssa myös tuon Santa Grandin ketjun hotellissa, en nyt muista aluetta. Siellä oli myös todella todella pieni huone mutta pieni kattouima-allas korvasi vähän sitä huoneen kokoa 🙂

    1. Kyllä, Altitude1 olisi ollut ihan lähellä, mutta pähkäiltiin sitten sen ja Ku De Ta:n välillä ja mentiin jälkimmäiseen ja jätettiin toinen seuraavaan kertaan 😉 Niin kuin monta muutakin asiaa, eli pakko mennä ihan oikeasti uudelleen 😀 Kattouima-altaat on kyllä kivoja, eikä edes tarvitse olla hillittömän isoa allasta. Pienessä huoneessa pärjää muuten ihan ok, mutta en tiedä miten se matkalaukku pitäisi avata ja ei viittis likaista laukkua sängylle heittää 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: