Canon SELPHY -arvonnan voittaja!

Hiphei, syyskuu starttasi tänään ja vaikka sekä arki että syyskuu astui elämääni kerralla, on fiilis jotenkin innostunut. Häät meni loistavasti ja yritän joka päivä sisäistää olevani nykyään rouva. Ehkä sillä ei ole arkielämän kannalta mitään merkitystä, mutta ainakin se voi pienentää hämmennyksen määrää, kun ihmiset kysyvät mitä tuoreelle rouvalle kuuluu. Minähän se.

Canonselphy2

Mutta asiaan! Kuten lupasin, Canonin lahjoittama SELPHY-kuvatulostin arvotaan tänään ja onnettarena sai luvan toimia Random.org! Kuinka romanttista! Mutta arvonta on siis suoritettu ja arpaonni suosi nimimerkkiä Tia! Paljon onnea voitosta ja laitan sinulle meiliä vielä tänään!

Kiitoksia kaikille osallistuneille, kilpailu keräsi paljon hyviä ideoita valokuvien käyttämiseksi. Minä odotan jo innolla häämatkaamme, sillä silloin varmasti kertyy iso kasa Instagram-kuvia ja ehkäpä himmelini kokee vielä muodonmuutoksen!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: