IGTravelThursday / Äkkilähtö New Yorkiin!!!

Anteeksi otsikon lukuisat huutomerkit, mutta onhan tämä nyt vähän !!! Kirjoitan tätä postausta jo kaksi viikkoa ennakkoon, sillä en kestä enää nahoissani. Niin kuin olemme koko kevään harmitelleet, että menimme varaamaan kesäksi lennot Etelä-Eurooppaan emmekä New Yorkiin niin kuin sydän olisi halajanut, pääsimme korjaamaan virheemme vähän aikaa sitten. Meille nimittäin tarjoutui tilaisuus pitää hieman ylimääräistä lomaa, joten tietenkin se piti hyödyntää viikon mittaisen reissun nimissä.

ny2

Ja nyt me siis lähdemme viikonloppuna ja vietämme lempikaupungissamme kokonaiset viisi päivää ja risat! Listalla on vaikka mitä tekemistä, mutta erityisesti vaikka mitä syömistä. Joitakin vanhoja tuttuja paikkoja pitää käydä morjestamassa, sillä mitä olisi reissu ilman Shake Shackin hampurilaisia Madison Square Parkissa tai mureita ribsejä Virgilsillä. Tai ilman pannukakkuaamupalaa Station Cafe Dinerissa Park Slopessa? Pelkään, että emme ehdi syömään yhtään niin paljon kuin haluaisimme.

ny1

ny3

Vaikka olen tehnyt jo useamman reissun Nykiin, ei minulla ole sieltä siihen nähden kovinkaan paljon Instagram-kuvia. Tässä postauksessa taitaa olla kaikki. Asia pitää korjata tulevalla reissulla, ehdottomasti! Ja myös kone lähtee mukaan, joten päiväkirjamaista tajunnanvirtaa merten takaa luvassa!

ny4

ny5

IGTravelThursday on Instagram-kampanja, jossa tägätään omia matkailuaiheisia kuvia tunnisteella #IGTravelThursday. Näin saadaan kivoja matkailuaiheisia vinkkejä kiertoon kuvien muodossa. Kampanjan järjestäjiä ovat Destination Unknown SatuKaukokaipuun Nella ja Running with Wild Horses Veera Bianca. Oma Instagram-profiilini löytyy @auringonalla.

ny6

32 vastausta artikkeliin “IGTravelThursday / Äkkilähtö New Yorkiin!!!

 1. Ihanaa reissua! Mä en malta oottaa että päästään loppukesästä Nykiin!

  ”Pelkään, että emme ehdi syömään yhtään niin paljon kuin haluaisimme”

  No nyt ollaan reissaamisen ytimessä 😀 Jos kirjaimellisesti syö kaksin käsin, niin ehkä sitten ehtii tarpeeksi..?

  1. Kiitos! Ihanaa, kun muutkin odottelee ihan täpinöissään omaa reissuaan 🙂 Ja syödä pitää tosiaan kaksin käsin ja vaikkei varsinaisesti nälkä oliskaan 😀 Pitää varmaan paastota lentokoneessa (ei ole edes vaikeaa), että on sit ihan jättinälkä kun saapuu perille 😉

 2. Jeeee, ihanaa! Happy for you! Mahtavaa, että postauksia on tulossa! Ai että nuo kuvat näyttää hyvältä! (Ei voi kirjoittaa myöskään New York -kommenttia näemmä ilman sataa huutomerkkiä!) 😀 Ehkä tämän voimin jaksan odottaa omaa reissuamme, joka on vasta juhannuksen jälkeen 🙂

  1. Heh, Nyki on vähän sellainen kaupunki, että se vaatii paljon huutomerkkejä 😉 Eipä ole teilläkään pitkä odotus enää, ja te onnelliset pääsette vielä autoilemaan Nykin lisäksi! Se on meilläkin haaveissa, mutta ei ihan tänä taikka ens vuonna. Mutta huippua lähtee myös ”pelkästään” Nykiin!!

 3. Melkoinen kohde äkkilähdölle, mahtavaa, että pääsette taas palaamaan Nykiin! Sun postauksia sieltä(kin) on aina kiva lukea. Tiedän kyllä mihin blogiin palaan juttuja penkomaan jos lähtö joskus tonne koittaa 🙂

  1. Ollaan kyllä mielettömän iloisia! Jotenkin on myös hauskaa mennä johonkin vanhaan tuttuun paikkaan, kun osaa liikkua jo ja tietää muutkin systeemit. Eikä tartte nähdä koko kaupunkia yhdellä kertaa 🙂 Toivottavasti hotellin wlan toimii hyvin, että pääsen raportoiman välillä 🙂

 4. Tiedätkö, meilläkin panikoidaan noiden ruokapaikkojen kanssa, että ehditäänkö syödä tiemme New Yorkin läpi viikossa 😀 Ihanaa reissua teille, meillä matkaan vielä reilu viikko! Innolla odotan taas kuvia ja postauksia, ehtiskö ruokapaikoista tulla taas joku sananen blogiin ennen meidän lähtöä 19.5? 😉

  1. Hehe, hyvä ettei olla ainoita! Mun yksi kaveri, joka käy joka vuosi Nykissä, panikoi kanssa ihan samaa 😀

   Ruokapaikoista tulee varmasti juttua sitä myötä mitä syödään (jos kehtaan tunnustaa mitä kaikkia herkkuja mätetään loman aikana, heh). Paras kirjoittaa tunnelmia heti, niin ei pääse unohtumaan kotiinpaluun myötä 😉

 5. Mukavaa matkaa! Tämä kohkaisee minua varaamaan matkan ensi talveksi. Miksi sanon näin? Olen mielessäni arponut kaksi päivää, lähdenkö Kuubaan tammikuussa vai en (enää koskaan minnekään.

  1. Kiitos! Ja hieno juttu Tatjaana se Kuuban reissu! Olen katsellut viime päivinä Kuuban kuvia ja voi että se oli mukava matka 🙂 Sulle tulee varmasti mukavaa!

   1. Huomenta Heidi. Eilen kirjoittamiseni keskeytyi, koska sain puhelun. Matka Kuubaan pitäisi varata ensi torstaihin mennessä, jos aikoo saada 200€:n alennuksen. Soitan eräälle kuubankävijänaiselle maanantaina 19.30 ja silloin päätämme, mikä hotelli valitaan ja mikä aika (12.1.2015).

    Mutta näin aamuisin, kun herään, tuntuukin siltä, että jos en lähtisi. Miksi? Mies jää yksin kotiin. Toisaalta, pitääkö minunkin olla aina kotimaassa vain siksi, että hän ei suostu lähtemään ulkomaille? Sitten: olen säästänyt rahaa puolitoista vuotta (kahdet veronpalautukset). Minulla on ”ulkomaanmatkatilillä” 1800€. Mutta ne ovat ainoat ”ylimääräiset” rahani.

    Onko matka sen arvoinen, että käytän kaikki rahani siihen? Olen nyt työtön. Pääsen eläkkeelle ensi vuoden alusta. Tuloni nousevat muutamalla satasella kuussa. Tällaisia asioita pohdin pää savuten. Tiistaina pitää varata matka. Tai sitten jos en varaa nyt, niin joulukuussa voisi kytätä halpoja äkkilähtöjä. (niitä ei ole ollut Kuubaan pariin vuoteen) Mutta nyt olisi sopiva kämppäkaveri ehdolla. (tämä nainen, jolle soitan maanantaina, on ollut Kuubassa monta kertaa. Tapasimme siellä vuonna 2010).

    Päätin talvella, että jos selviän kunnialla lonkkaleikkauksesta, niin lähden Kuubaan. Lonkka on erinomainen. Jälkitarkastus on ensi viikon torstaina. Lähdenkö matkalle vai enkö lähde, se selviää tällä erää ensi tiistaina.

    Vai meniskö Berliiniin?

   2. Voi että, onpas sinulla monimutkainen tilanne! Mutta eikös sitä sanota, että lopulta ihmiset yleensä katuvat tekemättä jättämisiään, ei tekemisiään? 🙂 Berliini on myös hieno paikka, huomattavasti lähempänä ja edullisempi, sinne kannattaa ehdottomasti tehdä reissu joskus kesäaikaan 🙂

 6. Ooh, mä niin voisin ottaa pienen Nykin loman tähän mun Lapinmatkan päätteeks. Mut ei auta, vielä muutama viikko töitä seuraavaan reissuun. Innolla seuraan sit teidän kuulumisia isosta omenasta! 🙂

  1. Sun Lapin kuvat oli tosi hienoja, sekin oli varmasti kiva reissu 🙂 No onneksi enää muutama viikko, ettei muutama kuukausi 😉

  1. Kyllähän se on vähän sellainen kerran elämässä -kohde, mutta toisilla se jää päälle 😉 Instakuvia on tiedossa toivottavasti PALJON 🙂

 7. No tämä reissu ansaitsee kaikki huutomerkit, ihan huippu juttu 🙂 Odotan myös kovasti niitä ruokapostauksia, vaikken NYCin matkaa VIELÄ suunnittelekaan. Tosin sähköpostiin pamahti vähän aikaa sitten lento+hotellitarjous Lontoosta 450£ kolme yötä joten saa nähdä josko sitä jossain vaiheessa….. 😀

  1. No huh! Sieltähän on melkein ilmaista lähteä 😉 Ollaan monesti lennetty jenkkeihin juuri Lontoon kautta, joten ei ihme. Kyllähän siinä jää meihin verrattuna kaksi lentoa pois per suunta, joten hyvä että näkyy myös hinnassa. Ellei tuossa ole hotelli sitten jossain Queensin perukoilla 🙂 Meillä on kylläkin majoitus tällä kertaa Queensissa, mutta suht lyhyen matkan päässä midtownista kuitenkin.

  1. Joo viisi kuukautta on ihan liian pitkä aika! Kiitos Broadway-vinkeistä, olenkin lukenut sun postauksia ihan kadena, kun te ootte käyny kattoo vaikka mitä! Ja me ei siis vielä koskaan mitään. Saas nähdä olisko tällä kerralla tarpeeksi aikaa 🙂 Ja varsinkin jos vaikka sataa, ettei voi heilua koko aikaa ulkona (sadetta on luvassa, vaikka niin on lämmintäkin, jopa 26 astetta näytti tiistaille!).

  1. On kyllä mieletöntä 🙂 Ja voisinpa tehdä vaikka tämän reissun jälkeen jonkun ravintolavinkkipostauksen, sillä nyt luulis jo olevan muutama ruokavinkki takataskussa 🙂

 8. Joo siis kyllähän niitä huutomerkkejä voisi olla enemmänkin! Mahtavaa reissua teille ja on kyllä aika mahtava äkkilähtökohde 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: