IGTravelThursday / Perinteinen pääsiäinen

Veikkaanpa että tänään on muillakin kuvia pääsiäiseltä, mutta hieno sää, lupaus kesästä ja vapaapäivät ovat luonnollisestikin omiaan vauhdittamaan Suomi-kuvien räpsimistä. Niin kävi minullakin, vaikka mökkireissulle lähdettiin pelkän kännykän voimin eikä matkalta pitänyt ottaa mitenkään erityisesti kuvia, olihan edessä taas yksi perinteinen mökkipääsiäinen.

pääsiäinen3

No toisin kävi, kun sitten järvi ja auringonlasku oli taas niin vastustamattoman kaunis ilmiö. Varsinkin, kun järvellä helmeili vielä kerros jäätä. Ja me hullut muuten uitiin siinä. Voiko sitä enää sanoa avannoksi, jos jää on väistänyt hieman juuri laiturin kohdalta? Veden lämpötila oli 1 astetta, joten kovin suurta kierrosta jäärailossa ei viitsinyt kroolata.

InstagramCapture_b3f8bdcd-efce-4828-9a35-8cfed691e1d9_jpg

Eipä meidän mökkireissuun kuulunut muuten mitään erityistä. Avannon ja saunomisen lisäksi löhöiltiin, syötiin mieletön kasa suklaamunia ja koottiin leluja, rynnättiin ruokapöytään aina kun kutsu kävi ja ainoana hyötyaktiviteettina oli risusavotta.

pääsiäinen2

pääsiäinen1

IGTravelThursday on Instagram-kampanja, jossa tägätään omia matkailuaiheisia kuvia tunnisteella #IGTravelThursday. Näin saadaan kivoja matkailuaiheisia vinkkejä kiertoon kuvien muodossa. Kampanjan järjestäjiä ovat Destination Unknown SatuKaukokaipuun Nella ja Running with Wild Horses Veera Bianca. Oma Instagram-profiilini löytyy @auringonalla.

22 vastausta artikkeliin “IGTravelThursday / Perinteinen pääsiäinen

 1. Mukavalle kuulostaa teidän Pääsiäisen viettonne ja erityisesti ruoka 😀 Minusta ei olisi kyllä uimaan jäiden sekaan palelen muutenkin aina aivan liikaa. 😀

  1. Minäkin olen melkoinen vilukissa ja inhoan kylmää. Avannossa pitää silti käydä aina joskus, kun sitten pääsee lämpimään saunaan 🙂 Mutta olen kieltämättä skipannut avannon välillä, kun en vaan millään ole voinut mennä sinne kylmyyteen!

 2. Mahtavia kuvia ja mahtavan kuuloinen viikonloppu! Tuollaista mökkipääsiäistä on melkeinpä ikävä, siitä kun on aika monta vuotta että viimeksi olen sellaisen voinut viettää. Nyt on mennyt ulkomailla pääsiäinen aika pitkälti ohitse, kun ei sitä oikeastaan huomaa Jenkeissä, sillä paikallisilla ei ole sen kunniaksi töistä lomaa. Suomessa taas meidän saaressa sijaitsevalle mökillemme harvemmin pääsiäisenä pääsi, kun jäät ovat liian heikkoja mutta veneitä ei ole vielä laskettu.

  1. Kiitos! Viikonloppu oli kyllä hauska ja silloin näki roppakaupalla kaikkia rakkaita ihmisiä 🙂 Ja on varmasti hieman erilainen pääsiäinen kuin muualla päin maailmaa! Itse en muista olleeni edes reissussa koskaan pääsiäisen aikoihin, sillä tykkään mökkeillä juuri silloin, koska sää on yleensä mukavan lämmin 🙂

 3. Kyllä voit kertoa avannossa uineesi, kylmää se vesi silti on ja vähän jäätä näköpiirissä! 😀

  Suomalainen järvimaisema on kyllä kaunis ja sitä ei vaan voita mikään. Itsekin istuimme kaverin kanssa sunnuntaina järven rannalla nauttien auringonlaskusta, jäät olivat juuri lähteneet. Oli kaunista kyllä 🙂

  1. Järvimaisema on mielettömän kaunis ja pitäisi muistaa (minun) olla onnellinen, että sellaista pääsee näkemään melko usein. Kuulostaa kivalle sinunkin pääsiäissunnuntai, melkein saman järven rantoja ollaan ihailtu 🙂

 4. Kuulostaa juuri täydelliseltä mökkipääsiäiseltä! Parasta mökkeilyä on just mun mielestä se ettei ole mitään sen ”erikoisempaa” tekemistä! Ihania kuvia, tuli kyllä taas Suomeen ja omalle mökille ikävä.
  Varsinkin nuo järvikuvat on todella kauniita!

  1. Joo se on ihanan erilaista arkeen verrattuna, kun ei ole mitään erityistä tekemistä. Tykkään kyllä sellaisista mökkiviikonlopuista! Tai sitten että tekeminen on jotain todella normaalista poikkeavaa, kuten vaikka tuo meidän risusavotta 😉

 5. Upeita kuvia pääsiäiseltä tosiaankin, tuli aikas haikea olo ja ikävä vanhempieni kesämökkiä Suomessa järvenrannalla… Itse pläjäytin pääsiäiskuvat eetteriin jo alkuviikosta, täällä Norjassahan oli kanssa mitä hienoimmat kelit! 🙂

  1. No hienot on kyllä maisemat ollu varmasti siellä Norjan vuorillakin 🙂 Mutta mökki on aina mökki, siinä on jotain hauskan vaatimatonta ja suomalaista, vaikka oma mökkimme ei olekaan sielä yksinkertaisimmasta päästä oikeasti 🙂

 6. Mökkipääsiäistä vietettiin täälläkin, ja ihailinkin näitä sun kuvia jo Instagramista. Etenkin tuo laiturikuva on mun mieleen. (:

  1. Laiturista olisi voinut käydä nappaamassa kuvia vaikka tunnin välein, se kun näytti aina erilaiselle kun jäät ja aurinko liikahti johonkin suuntaan 🙂

  1. Minusta on kiva viettää pääsiäistä (ja monia muitakin juhlapyhiä) mökillä, vaikka muuten tykkäänkin reissata aina kuin mahdollista. Tosin nytkin olin viimeksi käynyt mökillä viime kesänä, joten oli aika pitkä väli!

  1. Kiitos, vesipolku tosiaankin! Oli kyllä hauskaa, kun oli kaikki läheiset ihmiset paikalla ja koko ajan syötiin ihanaa ruokaa 🙂

  1. No kyllä se kieltämättä hieman raikasta on 😀 Mutta toisaalta olen itse kesäisin aina se hipristelijä, joka menee uimaan milli kerrallaan jos ylipäätään lopulta edes kastautuu. Silti pystyn käymään nopeasti avannossa!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: