IGTravelThursday / Winter Wonderland

Talvi on minulle yleensä kirosana. Inhoan pimeyttä ja kylmyyttä. Odotan melkein kauhulla lumen tuloa, sillä yleensä se meinaa myös pakkasta. Tänä vuonna tilanne oli hieman toinen. Ihana värikäs ja pehmeän pimeä syksy alkoi olla vähän liian harmaa ja sysipimeä. Auringon valoa ei näkynyt hetkeäkään, eikä tilannetta ainakaan helpottanut työmatkat kaupunkiakin pimeämmälle maaseudulle, metsien keskelle.

Siispä sunnuntai tuli kuin tilauksesta. Lauantaina vielä astelimme Rotuaarilla jouluvalojen loisteessa vesisateessa, mutta sunnuntaina heräsimme valkeuteen. Ja valkeuden myötä tuli aurinko. Matalalta, mutta oli lohdullista nähdä, että se on vielä olemassa.

IMG_0084

IMG_0078IMG_0082IMG_0079IMG_0085IMG_0087

IGTravelThursday on Instagram-tempaus, jossa tägätään omia matkailuaiheisia kuvia tunnisteella #IGTravelThursday. Näin saadaan kivoja matkailuaiheisia vinkkejä kiertoon kuvien muodossa. Tempauksen järjestäjiä ovat Destination Unknown Satu, KaukokaipuunNella ja Running with Wild Horses Veera Bianca. Oma Instagram-profiilini löytyy@auringonalla.

16 vastausta artikkeliin “IGTravelThursday / Winter Wonderland

 1. Itsellä on yleensä aina vähän samat fiilikset kun talvi lähestyy, mutta tuo oli kyllä kieltämättä aivan mahtava ilma! Nyt taas saadaan kärsiä tässä jää – vesi möskässä…

 2. Oi, teillä on ihan kunnon talvi! Meillä laaksossa on vain kylmä, mutta tuossa kukkulan laella voi jo hiihtää. Itse olen ihan innoissani aina talven tulosta, alkusyksyä rakastan mutta se pimeä, märkä syksy saa toivomaan lunta ja pakkaskelejä.

  1. Meillä OLI kunnon talvi sunnuntaina. Sen jälkeen on satanut vettä ja nyt on kaikki jäässä, sohjossa tai muuten vaan ankeasti 😦 Alkusyksy on tosiaan ihana, loppusyksy ei 🙂

 3. Kaunista! Mäkään en kuulu talven suurimpiin faneihin, mutta toisaalta… pimeys ja vesisade vastaan lumi ja valo – helppo valita voittaja. Ehkä se onkin vaan se harmaa loskasää, josta ei niin nauti. 🙂

  1. Ja nyt se harmaa sää on täällä jälleen 😦 Ja tuuli! Kyllä ois kivempi se lumi ja pieni pakkanen (mutta todellakin pieni!). Jospas se tästä vielä muuttuisi 🙂

 4. Voi kuinka mä kaipaankaan talvea ja lunta. Täällä etelässä se antaa vielä odottaa itseään… muisteltiin just mun ystävän kanssa viime joulua kun pöllyävää puuterilunta oli liki metrin verran ja pyörittiin jouluaattona niityllä koirien kanssa siinä lumessa. Javakin innostui jopa sukeltelemaan lumen alle kuin delfiini. 🙂

  1. Ei se talvi ole tosiaan kovin kiva lumettomana ja harmaana, kyllä oikea talvi voittaa sellaisen epämääräisen välitilan 🙂 Ja koira ainakin tykkää, ja vaikkei delfiiniä leikikään, niin jänistä kylläkin 😉

 5. Aivan superkauniita kuvia! Mää olin lauantain Rovaniemellä ja oli ihana kun yöllä ajettiin takaisin Ouluun ja kaikkialla oli ihan valkoista, ihan kuin aikaisemmin siellä Lapissa. 🙂

  1. Kiitos! Olin vähän yllättynyt, kun meidän huudeilla näyttikin yhtäkkiä tuollaiselta kaiken sen harmauden jälkeen. Oli kyllä hieman Lappi-fiilistä täälläkin 🙂

  1. Kiitos! Kyllä se talvi vielä tulee sinne eteläänkin, eikö teillä ole ollut siellä viime talvina enemmän lunta kuin meillä täällä? 🙂 Voihan se olla, että tilanne normalisoituu tänä talvena…

  1. Lumi ja auringonvalo tekivät kyllä maisemasta ihanan satumaisen! Tällaisia maisemia on yleensä vasta kevättalvella… Piristi kummasti 🙂

  1. Kiitos! Onneksi uudet lumet satoi täällä taas vesisateen jälkeen ja maisema on vähintään yhtä luminen kun näissä kuvissa 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: