IGTravelThursday / Ihana syksyinen Andalucia

Terveiset Etelä-Ranskasta Nizzan ja Cannesin kupeesta, missä olen parhaillaan työmatkalla päivätyöni puolesta. Syksyinen Eurooppa, ja erityisesti Etelä-Eurooppa on mitä mahtavin, joten tänään IGTravelThursadan aiheena on ihanat, syksyiset andalucialaiset kaupungit. Tai no kiteytetään koko komeus yhteen huikean hienoon pikkukaupunkiin: Rondaan.imageimage

Rondan juttu on syvä rotko, joka halkaisee kaupungin kahtia. Ja alhaalla laaksossa näkyvät maatilat. Ja sympaattinen pieni kaupunki kävelykatuineen. En tiedä muista vuodenajoista, mutta syksyllä ainakin takuukaunista ja tunnelmallista. Rondaan voi tehdä päiväretken paikallisbussilla esimerkiksi Malagasta käsin. Bonuksena vuoristomaisemat matkan varrella!image

Pakko sanoa myös muutama sana tästä meneillään olevasta Provencen reissusta. Kävin eilen pikaisesti Antibesin pikkukaupungissa Rivieralla ja ihastuin ihan täysin! Syksyinen fiilis sopi Antibesiin, vaikka kaupungissa oli ruskan väristen puiden lisäksi korkeita palmuja. Tänne pitäisi päästä joskus omalle lomalle, eikä off-season olisi yhtään hassumpi ajankohta…image

13 vastausta artikkeliin “IGTravelThursday / Ihana syksyinen Andalucia

 1. Ihailinkin näitä jo instagrammissa, mutta siis tuonnehan on ihan pakko päästä! Nimenomaan Malaga on ollut yksi ensikesän reissun listan kärjessä. Voi kun Norwegian (tai joku muu) avaisi tuonnekin suorat lennot! 😉

  1. Nyt olisi juuri oike hetki matkustaa Etelä-Eurooppaan 🙂 nim. Istuin juuri pittoreskin antibesilaisen ravintolan terassilla ihailemassa syksyä (ja halloweenia) viinilasin kera ja muistin taas kerran miten huippua matkustaminen on!

  1. Voi vitsi, asuminen Andaluciassa on maisemien puolesta yhtä juhlaa 😉 tosin kyllähän sitä tavallista lähiötäkin riittää, kuten oma entinen kotikatu Nueva Malagassa. Mutta mahdollisuuksia pieniin kaivoihin päiväretkiin löytyy vaikka kuinka!

  1. Kyllä, syksy on todella kaunis Andaluciassa, ja on varmasti kevätkin, mutta en ole päässyt sitä vielä koskaan kokemaan 🙂 kesäaikaan on ehkä turhan kuuma!

  1. Kiitos! Nämä Rondan kuvat ovat vaihtarisyksyltäni, kun opiskelin Málagan yliopistossa. Mutta pääsen kyllä välillä reissaamaan työnikin puolesta, kuten nyt lokakuussa jopa kahdessa paikkaa: Berliinissä ja Etelä-Ranskassa 🙂

 2. Tällaiset työmatkat ovat kyllä parhautta!! Saanko udella mitä muuten teet työksesi, se verran upeita reissuja sulla oli nyt syksyllä tiedossa? 🙂

  1. Niinpä! Kyllähän ne piristää kivasti 🙂 Teen projektitöitä ja olen tällä hetkellä mukana kahdessa eri projektissa, joiden molempien reissut sattui samalle kuulle. Kiireistä, mutta en valita 😉

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: