Kaksi viimeistä päivää Pargassa

Niin se vaan tälläkin lomalla koittaa: kotiinlähtö. Sitä ennen on vielä luvassa lekottelupäivä altaalla, tai ainakin puolikas sellainen. Onneksemme ehdimme syödä täällä Pargassa vielä yhden ihanan kreikkalaisen illallisen, joskin hieman aikaistettuna.

Eilinen päivä meni hyvin leppoisissa merkeissä. Teimme pienen patikkaretken täältä Valtokselta Pargan puolelle kylän suurimpaan super markettiin. Paikalliset tuttumme ihmetteli matkalla, emmekö millään löydä ruokakauppaa lähempääkin, miksi ihmeessä tarvomme muutaman kilometrin ja vielä mäkisessä maastossa. Halusimme kuitenkin katsella ruokatuliaisia mahdollisimman isosta tarjonnasta. Tosin, kun löysimme kaupan, oli se kiinni.

Ruokatuliaiset ostettiin sitten muutamasta pienemmästä kaupasta, jotka nekin olivat Pargan suurimpia eli todella pieniä. Kuten Välimeren maissa yleensäkin. Mukaan lähti mm. oliiviöljyä ja viininlehtikääryleitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostosreissun jälkeen lähdimme rannalle ja koska aikaisemmin vallinnut aallokko oli hellittänyt ja ilma oli lämpimän sijaan kuuma, päätin minäkin uskaltautua uimaan. Vesi oli ihanan piristävää!

Kävimme illalla loman huipennukseksi kalatohtorin pakeilla. Pargan keskustassa sijaitsee ilmeisesti kaksikin fish spa:ta, joissa käsi- tai jalkahoidon voi saada pikkukalojen toimesta. Kävimme itse Doctor Fish Spa -nimisessä paikassa hellimässä reissussa ryvettyneet jalkamme. Kokemus oli kutkuttava ja menisin ehdottomasti uudelleen. Siitä lisää vielä myöhemmin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Loman huipennukseksi söimme ravintolassa, josta oli huikaisevat näkymät Pargan rantakadulle. Suosittelen!

 

Advertisement

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: