Aina vaan Brooklyn Bridge

Brooklynin silta on varmasti lähes jokaisen turistin nähtävyyslistalla. Minä olen varmaan joku superturisti, kun olen käynyt ihailemassa kyseistä siltaa jo useamman kerran. Parhaimmat näkymät sillalle ja Manhattanin kärkiosaan löytyvät Brooklyn Bridge Parkista, joka on ihan sillan kupeessa Brooklynin puolella. Olen käynyt siellä ainakin neljästi.

CIMG1425_2

CIMG1447_2

Brooklyn Bridge Parkiin pääsee kätevästi metron ja pienen kävelymatkan yhdistelmällä, mutta toisaalta on ihan klassikko kävellä siltaa pitkin. Lähdimme kävelemään siltaa Manhattanilta päin illan hämärtyessä ja kun pääsimme toiselle puolelle, olikin jo ihan pimeää. Sillalla oli paljon porukka ja monet ihailivat kaupungin hiljalleen syttyviä valoja.

CIMG1489_2

CIMG1490_2

CIMG1488_2

Jälkeenpäin ajateltuna olisi kaikkein viisainta mennä metrolla Brooklynin puolelle ja kävellä sieltä Manhattanille päin, niin näkisi kävellessä valojen syttymisen ja skylinen asteittaisen sulautumisen pimenevään iltaan. Brooklyniin päin käveltäessä tunnelma ei ole ihan sama. Toisaalta näkymät periltä puistosta ovat satumaisen upeat, joten käytännössä sillalla kannattaa vierailla vaikka kahtena iltana: toisena kävellä illan hämärtyessä kohti Manhattania ja toisena ihailla loistetta puistosta käsin.

CIMG1491_2

CIMG1498_2

Me olemme käyneet kummallakin reissulla Brooklyn Bridge Parkissa kahdesti: kerran illalla ja kerran päivällä. Yhteensä siis neljä kertaa. Seuraavalla reissulla haluan ehdottomasti kävellä sillan uudelleen, sillä aikaisemmin silta on ollut korjaustöiden alla (siksi itse sillasta ei ole kuvia). Niin, ja haluan nähdä niiden tuhansien valojen syttyvän hiljalleen ♥

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: