Täydellinen rantabaari löytyy Brasiliasta

Maailma on täydellisyyttä täynnä, vaikka vanhan tutun sanonnan mukaan kukaan ei ole täydellinen. Pah, täydellisyys on katsojan silmissä ja joillekin maailma ei ole koskaan täydellinen! Minulle se on ❤

Katselimme eilen Anthony Bourdainin Dominikaanisen tasavallan jaksoa ja muistin taas, miten olen ensimmäisen kerran jo 20 vuotta sitten päättänyt matkustaa sinne joskus. Kaverini äiti oli käynyt siellä ja se kuulosti silloin maailman eksoottisimmalta paikalta. Ohjelmaa katsellessa tuli mieleen ihanat lomat Kuubassa ja Brasiliassa. Brasilia onkin esiintynyt tässä blogissa hävettävän vähän.

Tässä siis täydellinen rantabaari, joka ei ole mikään tietty paikka vaan Brasilian loma kokonaisuudessaan:

Täydellisessä rantabaarissa voi uittaa varpaita pehmeän lämpimässä merivedessä.

galinhas 037

Paras juoma on näin tuoretta!

galinhas 320

Tai vain tarpeeksi kylmää.

porto de galinhas 162

Paras maisema on turkoosina kimaltava meri.

porto de galinhas 023 porto de galinhas 050

Brasiliassa rannat ovat ihania ja täynnä paikallista elämää. Toisaalta rantaa riittää kilometritolkulla, joten jokainen saa olla ihan rauhassa niin halutessaan. Rannalla myytävä ruoka on todella hyvää ja erityisesti mieleen jäi grillattu juusto, joka kieriteltiin mausteseoksessa ja tökättiin tikun nokkaan. Aijai!

Paras ruoka myydään melko pienistä ”keittiöistä”.

porto de galinhas 012 porto de galinhas 067

Ruuhkaisin aika ruuhkaisimmalla paikalla.

porto de galinhas 136 porto de galinhas 139

Rantatuoleista maksettiin ostamalla juomat tai syömistä, eikä koko päivän nautiskelu kustantanut lähellekään eurooppalaisen rantatuolin päivävuokraa. Kauas matkustaminen on kallista, mutta eläminen ja erityisesti elämästä nauttiminen on yleensä joka paikassa niin paljon halvempaa kuin Euroopassa tai sen liepeillä (siis jos paikka ei ole jenkkituristien suosiossa, kuten vaikka Meksiko). Voisin jopa väittää, että kaksi viikkoa Brasiliassa tulee kokonaisuudessaan halvemmaksi kuin kaksi viikkoa Kanarialla…

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: