Tallinnan kattojen yllä

Kävimme kesällä ihastelemassa Tallinnan maisemia näköalapaikalta, jonne kuljettiin hieman mutkikasta reittiä pitkin (ja välillä pysähdyttiin ottamaan kuvia). Joissakin asioissa minulla on hyvä muisti ja näköalapaikka löytyi ongelmitta. Tällä kertaa maisema oli valomerta ja ilmassa huurusi pakkanen (tai ainakin oli ihan liian kylmä lähes kaikkeen muuhun paitsi ravintoloissa istumiseen). Sain kuitenkin näpättyä pari kuvaa kohmeisilla sormilla.

Ihanaa lauantain jatkoa!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: