Marokkolaisen hotellin katolla

Päädyin muutaman mutkan kautta katselemaan kuuden vuoden takaisin Marokon muutaman päivän reissun kuvia. Asuin silloin Espanjassa ja siitä oli todella kätevä mennä lautalla käymään Marokon puolella. Oma reittimme meni Algeciraksesta Tangeriin. Lauttaliput ostimme sataman vieressä olevasta matkatoimistosta. Hintaa en enää muista.

Koska matkustimme Tangeriin matalan sesongin aikana, pystyimme yöpymään neljän tähden hotellissa suht edullisesti. Pienen googlettelun jälkeen löysin hotellimme ja se oli keskustassa (uuden kaupungin puolella) sijaitseva Tanjah Flandria. Hotelli oli muistikuvieni mukaan ihan ok, ei mikään luksus, vaikka tähtiä löytyikin. No, tiedän kyllä nämä tähtiluokitukset, että niillä ei ole varsinaisesti juurikaan tekemistä hotellin tason kanssa. Huone oli kyllä ihan siisti ja varmasti paikallisen tason mukaan erinomainen. Eri maiden hotelleja ei pidäkään vertailla keskenään.

Hyviä puolia hotellissa oli keskeisen sijainnin (lyhyt kävelymatka vanhankaupungin muurien sisäpuolelle) lisäksi aamupalalla tarjottavat ”pannarit” viikunahillon kera sekä näkymät hotellin kattoterassilta. Koska sää oli tuohon vuodenaikaan melko viileä tai ei ainakaan lämmin, ei kattoterassin uima-altaassa voinut kuvitellakaan uivansa. Mutta näkymät olivat ihastuttavat!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: