Andalucian aarteita: Ronda

Näin syksyn tullen alkaa pakostakin muistelemaan kaikkia ihania paikkoja, joissa on vieraillut syksyllä. Koska vietin kokonaisen syksyn Espanjassa, tarkemmin ottaen Andaluciassa, on minulla sylikaupalla ihania muistoja juuri tästä vuodenajasta. Tosin näin syyskuussa Andalucia kylpee vielä kuuman auringon alla, mutta lokakuussa on usein jo alle 20 astetta ja marraskuussa vielä asteen viileämpää. Ja vuoristoon matkatessa ilma on aina viileämpi.

Ronda on pieni kaupunki, joka sijaitsee juurikin vuoristossa. Kaupunki on rakentunut kahden rotkon reunalle ja juuri tämä rotko tekee Rondasta niin ihmeellisen: rotko on todella syvä ja kahta kaupunginosaa yhdistaa kaunis silta. Lisäksi ympäröivät maisemat ovat huikaisevat. Ja kyllä Rondan kaupunki itsessään on myös viehättävä kävelykatuineen. Kuvat puhukoot puolestaan!

Bussin ikkunasta napattua

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: