Sarjassamme aika on pysähtynyt

Pysähdyimme kesällä autoreissulla paikkaan, jossa myös aika oli pysähtynyt: Puolivälin baarissa Pyhännällä. Samaa sarjaa on myös Aavasaksan rinteessä sijaitseva Aurinkomaja. Paikan viineri ei ole maailman paras, mutta kahvilakokemuksena visiitti on unohtumaton.

Aurinkomaja on kahvila-ravintola, jossa aika on pysähtynyt jonnekin sinne tienoille, jolloin viereinen laskettelumäki oli vielä voimissaan ja hissi toiminnassa (Tosin netti ei kerro, että rinne olisi mitenkään lakkautettu vieläkään. Havainnot perustuvat silmämääräiseen hissin yleiseen kuntoon ja rinteen pusikoitumisen määrään) – tai vielä paljon aikaisemmaksi. Paikka on niin kitsch, että siellä on pakko käydä juomassa jaffa retroviinerin kera. Millaistahan meno olisi karaoke-iltoina…

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: