Der Tempelhofer Park

Entisen Tempelhofin lentokentän tilalla on nykyään puisto, Tempelhof Park, jossa kävimme istuskelemassa eräänä myöhäisenä iltapäivänä. Aurinko oli juuri vallannut kaupungin parin kylmän päivän jälkeen ja ihmiset olivat tulleet puistoon piknikille, aurinkoa ottamaan, lennättämään lentokoneita ja harrastamaan kaikkea pyöräilystä rullaluisteluun.

CIMG3092_2

Puisto on siis entinen lentokenttä, jossa on edelleen terminaalirakennus pystyssä ja kiitoradat ihmisten vapaassa käytössä. Käytännössä puisto on suuri ruohokenttä ilman puita ja mitään muita varjostavia asioita, kuten nyt lentokentät yleensäkin. Lämpimällä ja aurinkoisella säällä puisto on varmasti ihan liian kuuma omaan makuuni, mutta onhan se melko erikoinen ratkaisu. Käsittääkseni puistossa järjestetään konsertteja/muita musiikkitapahtumia ja näkisin kyllä itseni illan hämyssä fiilistelemässä hyvää musiikkia.

CIMG3091_2

 

Puisto on ympäriinsä aidattu, enkä ole varma kuinka monesta kohdassa on portti, mutta itse menimme metrolla Tempelhofin pysäkille, josta oli lyhyt kävelymatka puiston kulmalle, jossa siis ainakin on yksi portti. Valitettavasti eväät unohtuivat, joten nälän yllättäessä jouduimme lähtemään seuraavaan etappiimme.

CIMG3090_2

 

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: