Holocaust Memorial

Berliinin reissuumme kuului muutakin, kuin lorvimista Prenzlauer Bergissä ja kebapin mussuttamista. Kävimme jo ensimmäisenä iltana tsekkaamassa sekä Brandenburgin portin, sen vierestä aukeavan Tiergartenin että näiden välittömässä läheisyydessä olevan holokaustin muistomerkin.

CIMG2908 2 CIMG2909 2

Lukemani mukaan muistomerkkiin on liittynyt monenlaisia tuntemuksia ja joidenkin mielestä ihmisten käyttäytyminen muistomerkillä, eväiden syöminen kivien päällä istuen ja lasten juoksentelu, on loukkaavaa holokaustin uhreja kohtaan. Minun mielestä keskelle kaupunkia rakennettu muistomerkki on luonnollisestikin osa ihmisten arkielämää ja hyvä niin.

 

 

 

 

 

 

 

 

CIMG2913 2 CIMG2914 CIMG2920 2 CIMG2923 2

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: