Ihana Cádiz / rannalla

Anteeksi, että jankkaan Cádizin olevan ihana, mutta se on! Olin ihan itsekin unohtanut, mikä suorastaan tuntematon helmi se onkaan. Suomesta mennään sankoin joukoin Costa del Solin alueelle, mikä on toki myös ihan kiva lomailupaikka, mutta Andaluciassa löytyisi paljon muutakin ja todella viehättäviä paikkoja!

Portti keskustan rannalle
Keskustan rannalla oli mystinen rauniokaupunki laiturin päässä.
Laskuvesi

Mutta siis ne Cádizin rannat. Cádiz sijaitsee siis Atlantin rannalla, eikä Välimeren niin kuin lähes kaikki muu Espanjasta. Siellä on hieman tuulisempaa ja varmasti sitä myötä aallokkoisempaa, mutta ainakin itse pystyimme ihan hyvin uimaan Cádizissa, vaikka oli jo myöhäinen syksy (ei ollut kovin lämmin, mutta ei viileäkään). Ranta syvenee loivasti (toisin kuin Costa del Solilla), joten uimaan on helppo pulahtaa.

Kaupungin keskustan kohdalla on ihan hyvänkokoinen ranta, mutta kaupungista mantereelle päin käveltäessä rantojen koko kasvaa suuresti ja rantaa pääsee kävelemään jotakuinkin yhtämittaisesti varmasti kilometrejä. Ranta on leveä ja hienohiekkainen, sellainen jota on helppo kävellä.

Alkuilta rannalla

Vielä myöhään syksylläkin rannalla voi nähdä surffareita, kun muut ovat jo luovuttaneet vesielementin talvelle. Syksyisellä rannalla on jotenkin haikea kävellä. Olisi kiva nähdä sama ranta myös kesän vilinässä!

Iltahämyisellä rannalla kuvattiin hääparia.

Haaveilija

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: