Dubai Financial Center

En ole edes ihan varma, miksi kutsutaan Bur Dubain pilvenpiirtäjäkeskittymää, sitä missä mm. Burj Khalifa sijaitsee. Oma metropysäkkimme oli nimeltään World Trade Center, viereinen Emirates Towers, seuraava Financial Center. Näin ollen ristin sen viimeisenä mainituksi.

CIMG2086

CIMG2088

Alueen läpi kulkee valtava ja vilkas tie Sheikh Zayed Road, jonka vieressä kulkee metrolinja ylhäällä. Laskimme, että kyseisellä tiellä olisi vierekkäin 12 kaistaa ja sen lisäksi pienemmät tiet molemmin puolin. Liikenne oli todellakin katkeamatonta ajankohdasta riippumatta.

Muutoin alue käsittää lähinnä pilvenpiirtäjiä ja matalampia hotelleja. Rakennusten alakerroissa on liikkeitä ja ravintoloita, mutta päätien ylittäminen käy vain metroasemien kautta. Alueella sijaitsee myös suurin ostoskeskus, Dubai Mall, jonne oli hotelliltamme matkaa ehkä joku 3-4km.

CIMG2063 CIMG2068 CIMG2076_2 CIMG2196 CIMG2419_2

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: