Burj Khalifa by Night

Mies räpsi hienoja kuvia Burj Khalifasta auringon laskeuduttua. Maisemat olivat kieltämättä näkemisen arvoiset sekä pimeällä että valoisalla. Suosittelen siis tarkistamaan auringon laskun ajan ja menemään torniin hieman ennen, niin näkee samalla rahalla molemmat näytökset.

CIMG2945CIMG2958CIMG2949CIMG2951CIMG2960

Taisin unohtaa mainita edellisessä postauksessa, että Burj Khalifan näköalatasanne ei mene rakennuksen ympäri, se on noin neljänneksen levyinen. Siksi kaikki kuvat ovat samalla suunnalle eli Financial Centerin ja Deiran suuntaan. Toisella suunnalla näkyisi esimerkiksi The Palm Jumeirah -saari sekä Dubai Marinan pilvenpiirtäjäviidakko. Muita ilmansuuntia pääsee katselemaan lasin takaa, mutta lasit olivat melko likaiset, eikä kuvien ottaminen niiden läpi onnistunut.

CIMG2957

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: