Hello honeymoon!

Seuraavaksi on vuorossa häähumun viimeinen etappi: häämatka. Ja mikäs sen kivempaa kuin siirtyä Aasian lämpöön täältä alkavan lumisateen keskeltä. Syksy oli ihana, viime kesä oli mieletön, mutta jotenkin suhtaudun pessimistisesti tulevaan talveen. Siksi olenkin varautunut pahimpaan enkä lähde tähänkään reissuun ilman, että seuraavaa matkaa ei olisi jo tiedossa. Lähden marraskuussa minilomaselle Eurooppaan ystäväni kanssa, mutta niin kuin blogeissa yleensäkään, niin tässäkään ei paljasteta vielä minne! Varsinainen talviloma on vielä auki, mutta suunnitelmia on vaikka muille jakaa.

IMG_20140827_180837

Mutta ennen näitä kaikkea Singapore, Bali ja meidän honeymoon! Läppäri lähtee mukaan, sillä olisin tässä vaiheessa ihan liian stressaantunut, jos kaikki asiat pitäisi ehtiä hoitamaan ennen lähtöä. Siksipä ehkä kirjoittelen jotain matkan varrelta, jos sille päälle satun. Mutta palaillaan takaisin arkeen sitten joskus!

8 vastausta artikkeliin “Hello honeymoon!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: