New Yorkin Little India, Jackson Heights

New York on tunnettu siitä, että yhdestä kaupungista löytyy ehkä kaikki maailman maat. Kaikki tietää Chinatownin ja Little Italyn (joka on kutistunut mitättömän pieneksi), mutta ainakin itselleni oli ihan uusi juttu, että Queensin puolelta löytyy intialaiskeskittymä, tarkemmin ottaen Jackson Heights.

auringonallaPC311963 (1) auringonallaPC311964

Jackson Heightsiin pääsee Manhattanin puolelta metrolla. Hyppäsimme näppituntumalla ulos metrosta ja päädyimmekin vilkkaimmalle intialaiskadulle. Kadulla tuoksui huumaavasti herkullinen intialainen ruoka ja vaikka sää oli kylmä kuin Suomessa, loivat kadulle levitetyt kaupat, Bollywood-julisteet ja kaikenlainen krääsä hyvin intialaisen tunnelman.

auringonallaPC311969 auringonallaPC311967

Me olimme liikkeellä uuden vuoden aaton päivänä ja tarkoituksella lounasaikaan. Kadunpätkän varrelta löytyi monia monia intialaisravintoloita, joista lähes kaikilla oli lounasbuffet, jonka antimia pystyi osittain kurkkimaan ravintolan ikkunasta. Jotkut asiakkaat kävivät myös sisällä katsomassa buffetin tarjonnan, ennen kuin valitsivat ravintolan.

auringonallaPC311966 auringonallaPC311971

Me olimme nälkäisiä ja runsauden pulassa valitsimme aika umpimähkään yhden buffetravintoloista. Hinta oli kaikissa paikoissa samaa luokkaa, muistaakseni noin 9$ (+ tarjoilijan tipit, sillä vaikka kyseessä on itsepalvelubuffet, he käyvät täyttämässä juomalasia ym. koko ajan).

Tykkäsimme ravintolan ruokatarjonnasta ja tankkasimme kunnolla illan uuden vuoden juhlintoja varten. Ravintola oli sisältä melko suuri intialaiseksi ravintolaksi ja siitä puuttui juuri sellainen kitseys, josta kovasti pidän. Ravintola oli siis liian tyylikäs, vaikkei se skandinaavisessa mielessä kovin tyylikäs ollutkaan. Mutta ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi!

auringonallaPC311968

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: