Brooklynin Park Slope ♥

Olenkohan edes muistanut esitellä viimeisimmän Nykin reissun ”kotipaikkaamme” Park Slopea? Huomaan, että puhun paljon Brooklynista, mutta varsiaisesti mikään juttu ei ole tainnut kertoa Brooklynista itsessään.

Heti alkuun muutama fakta: Brooklyn on varsin ihana ja olisi sääli, mikäli siellä ei viettäisi aikaa vaan pyörisi koko reissun Manhattanilla. Jos minun pitäisi muuttaa asumaan New Yorkiin, olisivat mieluisimmat asuinalueet Greenwich Village (ja ehkä sieltä West Village) Manhattanin puolelta ja Park Slope Brooklynista.

PC301831

PC301835

PC311867

Park Slopelle on ominaista kodikkaat brownstonet ja särmikkäät entiset teollisuusrakennukset. Alueella on paljon pieniä mielenkiintoisia kauppoja, sushi-baareja ja muita pieniä ravintoloita. Lisäksi Park Slopessa sijaitsee Brooklynin Central Park eli Prospect Park, jossa vietimme varsin mieleenpainuvan uuden vuoden illan. Puiston sisäänkäyntiä komistaa riemukaari.

PC311861

CIMG4336

CIMG4335

P1012053

Park Slopessa voi myös nähdä perinteistä diner-tunnelmaa, jota mekin nautimme joka aamu. Pyhäpäivinä parkslopelaiset täyttävät dinerin ja nauttivat isolla porukalla perinteistä amerikkalaista aamupalaa.

P1012056

P1012054

PC301716

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: